Witam. Czy ma ktos na szybka podmiane przeplywomierz w celu sprawdzenia?? Moja to AR 156 1.8 16v ts 98r. Pomocy...
Witam. Czy ma ktos na szybka podmiane przeplywomierz w celu sprawdzenia?? Moja to AR 156 1.8 16v ts 98r. Pomocy...
Da rade odczytac nr bez zdejmowania??
http://www.pompapaliwa.pl/?511,przep...der-0280218019 Ten podobno testowali i jest ok... To jak ja mam sprawdzic jaki potrzebuje skoro moge miec zly zamontowany??
np EPER - wpisujesz Vin i potem wyszukujesz części i widzisz jej nr
np bosch onyx , katalog części - wpisujesz dane pojazdu i wyszukujesz część i masz jej nr
ten z twojego linku to właśnie odpowiednik boscha 0 280 218 019 ( czyli dokładnie takiego jaki powinieneś mieć )
aha - numer jest widoczny na obudowie bez konieczności demontażu
I roznica jest odrazu czy trzeba adaptowac jakos?? A jak zaadaptowac sonde nowa?? Po jej wymianie czasem szaleja mi obroty na swiatlach jak stoje np....
---------- Post added at 10:50 ---------- Previous post was at 10:49 ----------
A co sadzisz o tej z tego linku?? Podobno bubu321 ja testowal i jest ok...
---------- Post added at 11:06 ---------- Previous post was at 10:50 ----------
I roznica jest odrazu czy trzeba adaptowac jakos?? A jak zaadaptowac sonde nowa?? Po jej wymianie czasem szaleja mi obroty na swiatlach jak stoje np....A co sadzisz o tej z tego linku?? Podobno bubu321 ja testowal i jest ok...
hej. mam drugi używany możemy podmieniać. tylko zależy czy z czasem wyrobię, bo na weekend wybieram się do domu.
I nie jeździj z padniętą przepływką jak wymieniłeś sondę, bo uwalisz sondę.
A dasz rade przed weekendem sprawdzic?? Najlepiej tak poznym popoludniem...W sumie na kompie wyszedl dobrze ale wole wymienic i sprawdzic podczas jazdy czy jest roznica...Mieszkam na pradze polnoc a pracuje na mokotowie
---------- Post added at 14:32 ---------- Previous post was at 14:30 ----------
Czyli mozna go kupic?? Zawsze tanszy niz boscha i testowany przez uzytkownikow...A jak z ta adaptacja??
---------- Post added at 18:50 ---------- Previous post was at 14:32 ----------
Ten tez bedzie dobry?? http://allegro.pl/przeplywomierz-pow...855681787.html