witam mam pytanie mam 147 1,9 jtd 150 km chciałbym zwiększyc moc do jakieś 180 km czy polecicie mi kogoś kto się na tym zna z okolic Bielska Białej i ile to kosztuje![]()
witam mam pytanie mam 147 1,9 jtd 150 km chciałbym zwiększyc moc do jakieś 180 km czy polecicie mi kogoś kto się na tym zna z okolic Bielska Białej i ile to kosztuje![]()
Cinsoft w Gliwicach z BB masz rzut beretem a i miejsce sprawdzone
@janjal także polecam Cinsoft 180Km @ 390Nm, sprzęgło mam już mocniejsze założone jeszcze tylko na wiosnę jakiś frontowy cool'er fmic'a i poprawka softu u Marcina i będzie więcej
Ps. to chyba u Ciebie byłem w poniedziałek ze znajomym oglądać twoja alfę Pzdr
Ostatnio edytowane przez DiReCtX ; 27-10-2011 o 08:27
AR147 1.9 JTDm Blackline 180KM 390Nm by Cinsoft
Jakie masz to wzmocnione sprzęgło niby?
ja polecam gościa z okolic strumienia, jeśli chcesz mogę podać ci nr tel.Koszt 350zl. Dzisiaj bylem na hamowni sprawdzić i wykazało 171km 384Nm![]()
DiReCtX no hehe dzisiaj dzwoniłem do tej firmy tak z ciekawości no widac gośc konkretny jak nie sprzedam to na wiosnę się tam wybiorę będzie trzeba się Fiata pozbyc hehe a co tam u twojego kolegi znalazł cośDzięki za wszystkie odpowiedzi pozdrawiam
Witam Janjal!! tak znaleźliśmy srebrną ślicznotkę, jedzie z Niemiec do mnie, tylko do drobnej kosmetyki. Będę miał zdjęcia to się pochwalę, pozdrawiam
---------- Post added at 16:51 ---------- Previous post was at 16:46 ----------
Witam Janjal!! tak znaleźliśmy srebrną ślicznotkę, jedzie z Niemiec do mnie, tylko do drobnej kosmetyki. Będę miał zdjęcia to się pochwalę, pozdrawiam
a to gratulacje czekam na zdjęcia