ta czerwona wizualnie.... nie dla mnie, choc otrzymalem kilka info. Drugi wlasciciel w kraju twierdzi, ze nie bita. numer VIN dostaniesz, serwisowana w slupsku choc teraz jest w toruniu. I brak oznaczen z tylu, dziwne, ladnie wyglada.
ta czerwona wizualnie.... nie dla mnie, choc otrzymalem kilka info. Drugi wlasciciel w kraju twierdzi, ze nie bita. numer VIN dostaniesz, serwisowana w slupsku choc teraz jest w toruniu. I brak oznaczen z tylu, dziwne, ladnie wyglada.
Brak oznaczenia silnika o niczym nie świadczy można było zamówić 159 bez tego. Na moje oko to czujniki parkowania prawdopodobnie dokładane we własnym zakresie. Tak pozatym wizulanie nie budzi zastrzerzeń.
Co do braku literek z tyłu pojazdu to zgadzam się, że niebyły one obowiązkowo dołączane. Natomiast rozmawiałem z osobą, której nr telefonu podano w ogłoszeniu. Okazuje się, że pan negocjuje sprzedaż autka w imieniu jak to określił "szefowej" i rzeczywiście czujniki parkowania były zainstalowane we własnym zakresie. Auto nie posiada drugiego kompletu opon zimowych. Dziwne to dla mnie, gdyż w naszych warunkach klimatycznych czasach auto takiej klasy powinno posiadać takie ogumienie na zmianę.Pan tłumaczy to faktem, iż właścicielka użytkowała alfę jedynie w okresie letnim. Co o tym sądzić? Bez wnikliwej inspekcji w ASO lepiej nie podchodzić do tematu? Zwłaszcza, że cena jest tylko do małej negocjacji.
dokładnie, a mi oprócz kolorystyki nie pasowało jeszcze wyposarzenie.. (ale przecież są rózne gusta)
i może nie aż tak, że jest warte sporo więcej, ale napewno w tym stanie i tej konfiguracji warta swojej ceny.
Jak by nie patrzeć ta 159-ka po wstepnym targowaniu za 27,5 to myśle że dobra cena
Tak, znam, ponieważ kumpel ją oglądał, i powiem nawet że jemu podobała sie ta kolorystyka