artur1976 - przestań trolować tu na forum!!!
Artur jak już koledzy pisali wcześniej nie warto brać tej Alfy, dołożysz trochę i bez problemu kupisz, bezwypadkową z normalnym przebiegiem. Ta po twoim opisie wygląda na niezły syf, przód bity, brak poduszek, środek wymęczony, turbo naprawiane, stuki w zawieszeniu i to przy takim przebiegu, śmiech na sali!
Pozdrawiam serdecznie
Ok, Panowie, spokojnie,nie bijcie- pisałem przecież wczoraj, że odpuszczam zakup dzięki Waszym poradom.
Wszystkim (poza dziwolągiem marqo) serdecznie raz jeszcze dziękuję za udzieloną pomoc - dzięki Wam być może zaoszczędziłem masę problemów i nerwówa to najważniejsze ! Wątek z vinem pewnie też się nie zmarnuje
Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję do zobaczenia wkrótce w gronie alfistów![]()
Dobrze że nie kupiłeś. Potem byś się żalił na forach jaki to z Alfy sypiący się badziewGrunt to zadbany egzemplarz i prawidłowe użytkowanie/serwisownanie i nie powinno być problemów.
Nie mialem nigdy do czynienia z autami marki Alfa Romeo. Czytałem opinie zamieszczone na forum i testy i mam dylemat jaki model wybrać. W Auto moto (10/2011) chwalą 159 1.9 JTDM 150 KM, ale mówią, że silnik 120 KM jest mniej awaryjny. Czy to prawda? Szukam auta, które w większości będzie jeździć po mieście, ale lubie auta dynamiczne. Czy lepiej benzyna czy diesel? Z którym jest mniej problemów? Proszę o wskazówki od użytkowników. Pozdrawiam
A zapoznałeś się już z podobnymi tematami.
120 i wyczipowac na 150
120 ma sprzeglo od 150 wiec spokojnie pociagnie.
Ja tak mam, miodzio.
Równie dobrze można wychipować 150.
Zresztą wolałbym nie rozgrzebywać tego tematu, który zawiera w sobie kilka innych.
A o wszystkim już tu pisaliśmy, a komuś tu nie chce się szukać.