Jak dla mnie jedna z kwintesencji piękna Alfy . PS , Już widzę komentarze na forach właścicieli aut niemieckich .
Jak dla mnie jedna z kwintesencji piękna Alfy . PS , Już widzę komentarze na forach właścicieli aut niemieckich .
pewnie żal im dupsko ściska :twisted:Napisał Thomas
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
cena też pewnie będzie z 60-70 tysdlatego nie będzie jej za dużo na ulicach ale może to i dobrze na jedno bo zawsze będzie wzbudzała emocje i zazdrość innych ludzi których nie stać będzie na nią (w naszym wspaniałym kraju to niestety większość ludzi, którzy ciężej i dużo dłużej pracują niż inni mieszkańcy krajów UE)
Jakby nie było Mi.To (co za durna nazwa) to auto wyjątkowe. Jedno z pierwszych (jeśli nie pierwsze), auto wielkości Grande Punto w klasie PREMIUM. To znaczy że nikt nie oszczędza na tym aucie na etapie produkcji.
Nie wiem czy zauważyliście, ale koła sią na 4-rech śrubach. Posiadacze AR 145/146 będą zadowoleni![]()
cena ok. 14tys ojro. trza czytać newsy :mrgreen:Napisał djnero
myśle że w kategorii małych aut pod względem urody nie ma równych, i myśle że ludzie nawet przepłaca 5tys zł by mieć coś o wiele ładniejszego od VW czy Oplów itp.
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
wystarczy wejść na interia.pl i poczytać. Mnóstwo tam fachowców motoryzacyjnych, szkoda tylko, że słoma z butów im wystaje...Napisał Thomas
Pozdrawiam.
- Rafał
BuahahahaNapisał williamdrake
Konkurencja to MINI i niedlugo Audi A1 :wink:Napisał Emenems
Mi sie bardzo podoba ona :twisted: Sliczna, juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze ja na ulicy :?
Il cuore ha sempre ragione.
Senza cuore saremmo solo macchina...
Z tego co doczytalem na interii to Mi.To ma sie pojawic jeszcze w tym roku w salonach, jesli cena bedzie tak jak podają to wg aktualnego kursu euro cena bedzie od 57tys zł, troche szkoda ze beda te same silniki co w fiacie, choc te benzynowe turbo podobno są całkiem niezle. Mi sie bardzo podoba![]()