szczepan czy twoja alfą jeżdżą jakieś młokosy?? bo dzisiaj taką widziałem na czerwonej z ramkami klubowymi jak staliśmy na swiatłach ale zero odzewu dopiero jak zatrąbiłem to łapki w gore poszły za kułkiem jakaś dziewczyna i chłopak za pasażera
szczepan czy twoja alfą jeżdżą jakieś młokosy?? bo dzisiaj taką widziałem na czerwonej z ramkami klubowymi jak staliśmy na swiatłach ale zero odzewu dopiero jak zatrąbiłem to łapki w gore poszły za kułkiem jakaś dziewczyna i chłopak za pasażera
o co k'mon???
Do tej pory tylko czytałem forum w wolnych chwilach, ale w sytuacji gdy temat zszedł na mój temat postanowiłem się wypowiedzieć w tym temacie. Nie pozostaje mi nic innego tylko powitać Alfaholików z Tarnowa i okolic. Jeśli ktoś zauważy srebrna AR 147 gdzieś w Tarnowie to prawdopodobnie będę to ja.
Te "młokosy" widziane na czewonej jeżdżą swoją Alfą.szczepan czy twoja alfą jeżdżą jakieś młokosy?? bo dzisiaj taką widziałem na czerwonej z ramkami klubowymi jak staliśmy na swiatłach ale zero odzewu dopiero jak zatrąbiłem to łapki w gore poszły za kułkiem jakaś dziewczyna i chłopak za pasażeraWybacz, ale to nie był mój dzień, dziewczyna odwoziła mnie na mega kacu do roboty bo bylem pilnie wezwany. Następnym razem postaram się lepiej zachować
pozdrawiam
No to masz odpowiedź na pytanko![]()
witam koledzy przepraszam ze ostatnio zaniedbalem forum ale juz jestem. Szczepan to teraz juz wiesz gdzie pracuje o ile wiesz o co mi chodzi jak ostatnio byles w Ryglicach. W sobote wracalem z Krakowa to kolega z czarnej 156 na KBR towarzyszyl mi przez pol drogi i jestem ciekaw czy to nie ktorys z was. Co powiecie na zlocik w niedziele?
No ja tez sie na zlocik pisze![]()
Ja też podjadę jak coś się będzie działo![]()
to co pasuje wam godz powiedzmy 13:30??
o co k'mon???