I pewnie ma sieciówke na wszystkie linie <haha>Napisał Rosik
I pewnie ma sieciówke na wszystkie linie <haha>Napisał Rosik
Rany, już sobie wyobraziłam jak Kubasa oczy niosą w lewo a tram skręca w prawo :wink:Napisał KUBAS
Albo jak Mu na zajezdni motorniczy zakłada baaardzo ciemne okulary 8) 8)
Kubas, wybacz, to tylko żart i skojarzenie, bo przecież dobrze wiemy, że jak masz, to możesz poszaleć w swobodzieNapisał marcin80
No, tym samym naraziłam się koledze....
Pozdr. 8) :wink:
Kulka taka zniewaga krwi wymaga :mrgreen: :mrgreen:
Musi byc bój![]()
hehe co do oczu to mam 4 pary hehe więc mam plusa hehe :roll:
Kubas! Daruj... Bądź litościwy - raz, że to nierówna walka, kiedy młody człowiek staje maprzeciw starszej pani, a dwa, że sam napisałeśNapisał KUBAS
, więc ja z normalnym układem twarzy mam pole widzenia tylko z przodu :wink: :mrgreen:Napisał KUBAS
A żeby jakoś udobruchać Twoją urażoną dumę, to na zgodę..... kupię Ci ramkę na ten bilet, żeby się nie pogniótł. Może być? :roll:![]()
Dodam jeszcze tylko, że strasznie lubię, kiedy ludzie mają poczucie humoru, więc... może być i bój :mrgreen:
Pozdr. 8)
Byc bój musi hehehe
Moja AR kontra Twoja AR :mrgreen: scigamy się.... moze hehe;p nie nio dobra swiruje eheheh ....;p;p....
Bój to bój! Więc się bój :mrgreen: :mrgreen: :wink:
i Kubas spękał ...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ha! Spękał tak, że wolał sprzedać swoją alfę, niż stanąć w szranki z moją :mrgreen: A ja tu już heble szykowałam, żeby w odpowiednim momencie zajechać mu drogę i z lekka przyhamować... :mrgreen: Cóż...... Może kupi 155 od kolegi z klubu....... wtedy ja sp[zedam swoją :mrgreen: :mrgreen:
pewnie by przegrał bo jest taki cienki że nawet w niedziele o 8 rano wstać nie mógł
Kubas nie masz szans Kulka wstaje codziennie o 24 i wie ile jest odcinków mody na sukces ....
Jasne i jeszcze potrafię trzasnąć obrotowymi drzwiami, których nie domyka za sobą pikero :twisted: