taz dobra obcja dowiaduj sie i piszNapisał qdlacz007
taz dobra obcja dowiaduj sie i piszNapisał qdlacz007
Możecie dopisać do listy wstępnie 6 Alfek z ekipy radomskiej (może jeszcze sie nas więcej zbierze) :mrgreen:
Alfa 33 Permanent 4
Alfa 166 2,4 Jtd ---- Była
Alfa 33 1,4 imola ---- Była
Alfa 156 Sport Wagon 1,9 16v Jtdm
jasne jesli tylko chcecie zapraszamy!!!!!!!!lublin czy odrazu kazikNapisał lejek20
Od razu do Kazika przyjedziemy.
Alfa 33 Permanent 4
Alfa 166 2,4 Jtd ---- Była
Alfa 33 1,4 imola ---- Była
Alfa 156 Sport Wagon 1,9 16v Jtdm
jak wynika 14 alf osob?+ 8 mich znajomychNapisał lejek20
+6 z okolic radomia
narazie wychodzi 30osob
zapowiada sie dobrze
ja postaram sie zawitac) jeszcze na 100% nie moge byc pewien bo w moim przypadku troche dluzsza droga wiec od wielu czynnikow zalezy ale mam nadzieje ze sie spotkamy
![]()
haha widze ze szykuje się coś ciekawego.Panowie piszecie się na jakis nocleg??BO ja to zostaje w kaziku na noc takze jak by ktos jeszcze został to piwka sam bym nie pił 8) ale to na miejscu moze wyjdzie![]()
2xIMOLA; 33 16V;164 3.0 12V ;155 V6 - było
33 16V- aktualny biały obiekt do dopieszczenia
www.LKAR.pl - Lubelski Klub Alfa Romeo
co do ryniacza to jest mozliwośc za free. tylk tzeba napisac podanko z tygodniowym wyozedzeniem z konkretnymi godzinami.Postaram się to załatwić, ale jak by ktos miał chwile wolnego w tym tygodniu to bym był zobowiązany :roll: bo ja bede mogł dopiero w pzyszłym tygodniu to załatwić
2xIMOLA; 33 16V;164 3.0 12V ;155 V6 - było
33 16V- aktualny biały obiekt do dopieszczenia
www.LKAR.pl - Lubelski Klub Alfa Romeo
Jesli mi sie uda to sprobuje byc w tym tygodniu ale jakbym mial jechac wczesniej napisze
pozdro
Jesli mi sie uda to sprobuje byc w tym tygodniu ale jakbym mial jechac wczesniej napisze
w jakich godzinach tam urzad miasta pracuje?
pozdro