nie wiem andrzeju, ja miałem i wg mnie do miasta to dobre nie jest, no moze jeden punkt mianowicie s&s się sprawdza w miescie, to naprawde fajne roziązanie, i te 105hp wystarczło do miasta ale jakoś lepiej sie jezdziło poza miasto, ogolnie sie zgadzam ze min 120hp i auto moze byc fajne zwłaszcza mito, wszystko zalezy jaki stan kolega planuje kupć, nowy z salonu - bez sensu totalnie drogo, wyrzucone przynajmniej 20k pln w błoto, urzywany - być moze, jesli uzywany to 120hp benzina z lpg, diesla w zadnym wypadku bo jest juz drogo a bedzie drozej, wogole kupowanie samochodu w takiej chwili (krach w pl w ciągu 12miesięcy, drozejące paliwa, duzy jednorazowy wydatek, szkodzenie planecie) musi byc poprzedzone solidnym badaniem własnych potrzeb i mozliwości, do miasta sensu-stricte nie mito tylko cos za 10-15k pln, czy mito sie znajdzie w tej cenie? powinno bo to niezbyt ciekawa, przereklamowana propozycja, wogole fiat z tą alfą zmierza w kierunku vw, czy to jest dobry kierunek, nie wiem, mam to gdzies, bo szansa ze ponownie zostane klietem alfy jest mizerna,
---------- Post added at 12:42 ---------- Previous post was at 12:39 ----------
wiem andrzeju ze zaprotestujesz i skrytykujesz moje wypociny, ale ja zwyczajnie chce chłopu pomoc, przynajmniej spojrzec z innej, krytycznej strony, wiadomo większość forumowiczow bedzie mlaskała i piała jaki to mito fajny i do miasta idealny, wg mnie nie jest do miasta, wogole nie wiem czy gdzies sie nadaje
---------- Post added at 12:49 ---------- Previous post was at 12:42 ----------
z argumentów merytorycznych dodac nalezy:
twarde zawieszenie
twarde niewygodne fotele,
głośny wydech, wsadzony do niesportowego auta (taki rodzaj taniego tuningu serwowanego klientowi przez firme, wciskanie kitu)
wyobraz sobie andrzeju ze własciciel jadzie tym mito z rana po miescie do roboty, wytrzęsie go, pomysły z głowy ulecą, na stacji benzynowej rozczasrowanie i wkorw, ogolnie to samopoczucia sobie nie poprawi....
---------- Post added at 12:50 ---------- Previous post was at 12:49 ----------
natomiast zawsze będę dobrze sie wypowiadał o podsufitce, to taki fajny klasowy materiał