Założyłem wycieraczki Bosch AeroTwin - świetna sprawa, polecam!
Założyłem wycieraczki Bosch AeroTwin - świetna sprawa, polecam!
„Własnością człowieka jest zniknąć, śpieszmy się śmiać ze wszystkiego.”
Blaise Cendrars
moja dostała kierunki boczne "clear" i lampy przednie dayline z soczewką zatnkowana posprzątana i zadowolona![]()
o co k'mon???
Wczoraj- przymocowana naklejka na lewą szybę pasażera z logo forum
Dzisiaj (planuję) malowanie na srebrno wszystkich śrubek, zacisków i obejmek pod maską
Zależy o którą BELLĘ chodzi... Jeśli mowa o Alfie, to wymienione 2 wahacze góra, 2 dół, 2 łączniki stabilizatora i jedna końcówka przy maglownicy (pozostaje jeszcze druga - jak przyjdzie do InterCarsu + gumy stabilizatora).
MAM DOŚĆ ! PIERWSZY I OSTATNI RAZ ROBILIŚMY TO Z iNTELL'em SAMI (tzn. przede wszystkim robił on, za co pięknie dziękuję)
Ja wczoraj przelozylerm buty na zimowe a Bella sie odwdzieczyla.... zapieczonym zaciskiem w tylnym prawym kole i brakiem recznego :/ pewnie wyciagnieta linkaza malo ostatnio na nia wydawalem to teraz znowu odchudzi mi portfel
![]()
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
zaopatrzyłem się w pokrowce na koła
z racji, że jestem doradcą serwisu szmelcwagena, pokrowce są (niestety, możecie mnie za to nielubić) VW
jak widać, każde koło będzie miało zaznaczoną swoją lokalizację
Ostatnio edytowane przez kudlaty_bytom ; 05-11-2011 o 14:08
verdebiancorosso
A ja w piątek odebrałem głowicę do swojej niuńkiPlanowanie, sprawdzenie szczelności, szlif gniazd, szlif zaworów, nowe prowadnice, nowe uszczelniacze - można powiedzieć że Bella dostanie małe nowe życie
Została mi regulacja luzów i przekładka.
BTW, pewnie i parę starych koników się do stadniny przyłączy![]()
33-ka od dzisiaj jeździ na zimowych bucikach. Tym razem zima nas nie zaskoczy![]()
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
Wczoraj mycie, dziś woskowanie i nie mogę się napatrzeć, taka piękna![]()
W końcu miałem trochę czasu. Umyłem, nawoskowałem, odkurzyłem. Pozostało mi jeszcze zatankować, ale to w poniedziałek...
Pozdrawiam.
- Rafał