no mam nadzieję, to by był przełom w naprawie falowania
---------- Post added at 00:21 ---------- Previous post was at 00:18 ----------
ps Zaviaseq, ja w garażu też już kolekcjonuje części, jak podliczę utopione pieniądze to nie chce mi się śmiać...
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
Jak by co to czujnika jeszcze nie wymieniałem, dziś robiłem chłodnicę, jutro jeszcze będę robić chłodnicę bo wyszły komplikacje, zakupiłem chłodnicę i okazało się że nie pasuje, te **uje ze szrota sprzedali mi złą chłodnice i nie przyjmują zwrotu. Z mechanika zrezygnowałem bo szkoda mi kasy, można to samemu zrobić.
Jutro zamieszczę fotki w dziale zrób to sam z wymiany chłodnicy plus zdjęcie zderzaka jak by kto potrzebował.
spalanie 7.8l/100km
i co i co, auto jak nowe?
Niestety koledzy muszę zmartwić. Wymiana czujnika położenia wału nie pomogła. Auto dalej faluje przy dojeżdżaniu. Jedynie wymiana zamulonej chłodnicy spowodowała że w aucie szybciej robi się ciepło.
spalanie 7.8l/100km
też dziś wymieniłem ale nie tyle co chciałem pozbyć się falowania, a tego syczenia z baku
dziś znowu pod dystrybutorem odkręcam a tu syk jak nie wiem, zdążyłem odkręcić korek a dalej syczało
no i spalanie troszkę większe... nawet w trasie...
ale czy to coś da to dowiem sie w tygodniu, bo zawsze mam tak po jeździe w mieście
motofan - a robiłeś reset ? hmmm, może nic nie da ale nie zaszkodzi....
PS czujnik ori 117 zł po rabacie dla JKAR w Naszym zacnym EDPOL-u![]()
Chociaż miałem sporo nadziei to musze przyznac ze "cos" podpowiadalo mi ze to nie to...
Kolejna sprawna czesc wymieniona na nowa do kolekcji w garau.
Bardziej przekonuje mnie wersja z oprogramowaniem ecu i sterowaniem wtryskiem i zaplonem jako winowajca falowania.
Hehe darek2116 co racja to racja, kolejna cześć w garażu i na dodatek sprawna. Ja też chyba podejrzewam ECU/wtryski/zapłon/ ale narazie miesięczny limit wydawania pieniędzy na auto się wyczerpał.
spalanie 7.8l/100km
ja juz wyczerpalem limit totalnie i to z wyprzedzeniem.Jak mi wpadnie jakis grosz to skocze na upgrade.Tak czy siak auto jest na sprzedaz i nawet jak to bedzie dzialac to sie za dlugo nie naciesze.