Nie wyłączysz chyba, żeby nie narobić szkód w temperaturze klimy... Lepiej wyczyścić/wymienić![]()
Nie wyłączysz chyba, żeby nie narobić szkód w temperaturze klimy... Lepiej wyczyścić/wymienić![]()
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
ok
zatem będę to musiał zrobić![]()
Powiem wam ze coraz bardziej zaczynam kochać tego mojego Diesla![]()
przed przejsciem na motula przeciągnąłem valvo do 18 tyś, nie zrobił się jak woda, z sinikiem nic się nie stało. Więc sam oceń co zrobić.
też słyszałem że valvo jest dobrym olejem...śmiało można na nim robić 15 tys....bynajmniej tak mnie poinformowano...
ale w porównaniu do innych cen olei to się ceni...
Dziaru ale się rozpisałeś...ale po to jest założony ten temat...
żeby pomagać...
nawet ci powiem że aż miło się czytało..
![]()
Alfa Romeo 155 2.0 16v 150 km...
eee a co punktu 12 i 13 ? nikt nie pomoze :
12) gdzie jest wejście aby podłączyć kompa pod lapa ? , gdzie można załatwić program i kabel aby się wpiąć samemu i sprawdzać co się dzieje , jakie błędy itd ? ( chce sprawdzić sondę lambda - bo na baku robię 350km ) a to chyba nie normalne - w TD robię około 850.
13) a na koniec , niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi z tymi niebieskimi szybami ( a termiczne ) czy jak się to zwie ? po cholerę ona nie mogły być zwykłe zielone ? pytanie czy taką przednią niebieską można jeszcze kupić bo jak przywali słonce to kompletnie nic nie widać ( aż zaraz leci kur*** ze w TD jest o niebo lepiej )
sikor, masz może te dwie gumy: od filtra powietrza do przepływki i potem następna do przepustnicy? Bo moje są w kiepskim stanie i nie mam jak ich już reanimować...
dziaru, jak podpinałem 146 pod kompa to pod maską jakąś wolną wtyczkę znalazł mechanik i pod nią podłączał, ale musisz poszukać, gdzie jest w 155.
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
szczerze mówiąc swojej jeszcze nie podłączałem pod kompa ale sam jestem ciekawy gdzie jest wejscie żeby go podłączyć....![]()
Alfa Romeo 155 2.0 16v 150 km...
ad 13. dla szpanumało ktore auto to ma
![]()
hmmm , no to jest nas dwoje![]()
hmm az tak to musi być skomplikowane ?
Rafał dla jakiego szpanu , jak to tylko wkur**** . Jak się kur * to wsadzę zielone z Diesla i będę miał święty spokój![]()