Witam! Posiadam Alfe 2,4 JTD z 99r i mam zapytanko czy jest mozliwe domontowanie podłokietnika miedzy przednimi fotelami i jesli tak to jak to zrobic i gdzie go mozna dostać?
Z góry dziekuje!
Witam! Posiadam Alfe 2,4 JTD z 99r i mam zapytanko czy jest mozliwe domontowanie podłokietnika miedzy przednimi fotelami i jesli tak to jak to zrobic i gdzie go mozna dostać?
Z góry dziekuje!
Z domontowaniem w fotel może być i raczej będzie spory problem, bo podłokietnik trzeba by mocować do stelaża fotela. Bez kosztów i tapicera pewnie się nie obejdzie.Napisał zuczek01
Można natomiast kupić np. na allegro podłokietnik uniwersalny, który chyba jest nawet bardziej praktyczny, bo ma większy schowek i uchwyty na napoje, których w 156 nie uświadczysz :/
Widziałem nawet gdzieś zdjęcia 156 z uniwersalnym podłokietnikiem, wyglądało to całkiem sympatycznie.
Pozdrawiam.
- Rafał
również myślę że domontowanie ładnego podłokietnika z alledrogo będzie najlepszym wyjściem
hmm a moze ktoś wskaze jakiś z konkretnej aukcji. Bo jak patrze na to co tam jest to płakac sie chce i tyle. Sa paskudne w wiekszości.
No tutaj obowiązuje już kwestia gustuNapisał b.pawelek
Im droższy, tym lepiej wykonany.
Pozdrawiam.
- Rafał
a jak nie z allegro to w ASO można zakupić podłokietnik tylko niestety to koszt koło 800zł bo ten podłokietnik jest wraz z całym tunelem środkowym.
ech nigdy takiego cuda nie widziałem. Moze ajkies fotki???
Tez sie nad tym zastanawiam..
http://moto.allegro.pl/item318822311...eli_f_vat.html
to co znalazlem![]()
Panowie, darujcie sobie podlokietnik za 50 zl.Kiedys zakupilem taki do Bravy.Wytrzymal kilka tygodni po czym urwaly sie zawiasy i i "gora" owego podlokietnika po prostu fruwala jak chciala. Wykonany jest z kiepskiej jakosci materialu.Poza tym aby go przytwierdzic nalezy uzyc wkretow, ktore chcac-nie chcac trzeba wkrecic w tunel .Jesli podlokietnik sie wyeksploatuje - dziury zostaja. fajnie to to wyglada - ale tylko na zdjeciu....Napisał kuniu
nie mam fotek ale tak mi powiedzieli w ASO podobno podłokietnik jest wraz z tunelem i inaczej sie go kupić nie da albo Ci w ASO są nieświadomi.
Poza tym jak by ktoś kupił ten podłokietnik z allegro i zamontował u siebie byłbym wdzięczny za wrzucenie fotek i małej informacji i jego zdania na temat tego wynalazku. Też mnie kusi na podłokietnik ale po usłyszeniu kosztów tego w wysokości 800zł to mnie trochę opuściło. ale jak ten a alledrogo by pasował i był na prawdę taki super jak go opisują może warto było by w to zainwestować