Ja bym wpadł, ale nie chcę się pokazywać ze starą kierownicąa rozrząd wymieniam od tygodnia hehe, cóż może jednak wpadne... to dziś?
![]()
Ja bym wpadł, ale nie chcę się pokazywać ze starą kierownicąa rozrząd wymieniam od tygodnia hehe, cóż może jednak wpadne... to dziś?
![]()
ja niestety tez jednak nie mogę zagwarantować że będę na 100%. żona kończy pracę w ustce o 17, więc powinna zdążyć dojechać...ale nigdy nie wiadomo co tam może wypaść
Spotkanie Niedziala godz 18, parking MC-DONALD lub SHELL.
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
ok, trzech![]()
Grabol wpadaj z czymkolwiek...
Zapraszamy![]()
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
grabol stara czy nie stara, nie ważne, jak chcesz to ja przyjadę z kartonikiem części do alfy które już wymieniłem![]()
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
Maciekm88 jak nazywa się ten program którym mierzyłeś przyspieszenie?
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
kurde nie mogę ogarnąć tego programu na LG GM360...![]()
muszę chyba wymyślić coś innego... a szkoda bo chętnie bym sobie sprawdził!