a odpala Ci się normalnie?
a odpala Ci się normalnie?
nie właśnie nic nie trybi nawet się zainstalować nie chce...
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
a wybrałes odpowiedni model telefonu itd? u mnie wszystko śmiga ok... albo nie ma wersji na Twój telefon. wtedy ewentualnie możesz zainstalować na normalnej navigacji jesli posiadasz. albo poczekać do jakiegos spotu i przejechać się ze mną![]()
Motofan, jeśli to Ty dziś, tj 10.11 zapier..lałeś na westerplatte o 23.30 to gratuluję objechania tej audiczki)) z balkonu pięknie to wyglądało
![]()
niestety to nie ja, żałuję![]()
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
a to szkoda, bo przepięknie to wyglądałoakurat na mojej wysokości AR identyczna jak Twoja zjeżdżała już na prawy pas. nowe audi A3, ale nie dało rady
aż mi się uśmiech pojawił na twarzy po tym
)
Panowie mnie raczej nie będzie w niedziele na spocie...
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
mnie również nie będzie w niedzielę. tą i kolejną chyba również...
Hehe dobre z tym Audi, tak już jest, że Alfy są lepsze, tylko jeszcze nie wszyscy w Paskach i Audicach to wiedzą![]()
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
Obczajcie to - http://www.sweetdeal.pl/deal/Slupsk/other/6370/15-z
Ktoś się pisze?15 zł zamiast 150 zł za pomiar na hamowni 4x4 na jedną lub dwie osie w Pit Stop Motor Sport
![]()