Panowie potrzebuje śruby która trzyma sanki z przodu zaznaczona na zdjęciu. Jeżeli ktoś posiada to proszę o odpowiedz
Panowie potrzebuje śruby która trzyma sanki z przodu zaznaczona na zdjęciu. Jeżeli ktoś posiada to proszę o odpowiedz
Cześć.
Ja proponuje oryginał, nigdy nie wiadomo w jakim stanie dostaniesz używkę.
A pomyśl co się stanie jak ta śruba się poluzuje?
Można też spróbować w dobym sklepie ze śrubami spróbować coś dobrać ale wątpie żeby coś ze znormalizowanego podeszło.
pozdro
krzyzie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Zastrzega się prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
Alfa Giulia Veloce - 2,0 280KM
Bez przesady.
Belka jest przykręcona wieloma śrubami, więc poluzowanie jednej niczym nie grozi, zresztą niby dlaczego ma się poluzować jeśli zostanie właściwie przykręcona.
Akurat koledze klamot chodzi o tę najdłuższą śrubę, więc tu mogą być problemy z zakupem w sklepie żelaznym - najlepiej kupić używaną ze szrotu i na pewno nic się nie będzie działo.
No właśnie obawiałbym się czy śruby używki będą miały gwint w dobrym stanie.
Jasne, że zaraz się nic nie stanie - jednak jest to śruba, która trzyma całą przednią strone.
Ja jednak wolałbym kupić nową - chyba nie jest to jakiś wielki wydatek nawet w ASO.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Zastrzega się prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
Alfa Giulia Veloce - 2,0 280KM
Gwint akurat widać jak na dłoni, więc łatwo ocenić, czy jest dobry.
byłem w żelaźniaku i nie dobrałem takiej śruby dlatego pytam się was koledzy może któryś posiada taką