Borsuk miał na myśli ogół, a nie wyjątki potwierdzające regułę. Faktycznie, parę osób interesowało się tematem i wystarczyło napisać że nie mogłem, nie pasowało, nie będzie mnie. A tak wyszło jak wyszło.
Borsuk miał na myśli ogół, a nie wyjątki potwierdzające regułę. Faktycznie, parę osób interesowało się tematem i wystarczyło napisać że nie mogłem, nie pasowało, nie będzie mnie. A tak wyszło jak wyszło.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
bobryt tomek ma rację. połączmy siły na wiosnę planujemy większe spotkanie z fiat bravo klubem i możemy to poszerzyć o lubuskie
mi z kolei chodzi po głowie stworzyć grupę z makaronami z gorzowa. użyje do tego FB to tam z ludźmi jest bardziej bezpośredni kontakt![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
bobry ..jest kilka fajnych gości co i ja znam z gorzowa ..i rufi też ...oczywiście nikogo niechce obrazić ...ale jak sam widzisz nici są zawsze ...stara sie jedna osoba i nikt wiencej ...ja szykuje kulg i mam już prawie wszystko dograne ...jeszcze tylko termin ..z prezesem tim piła ustale oni pomagają przy organizacji'''[szyją chomonto]..i na zabawe a nie sie innymi martwić ..oczywiście zapraszam jak najwiencej osób....bendą zapisy
---------- Post added at 23:50 ---------- Previous post was at 23:50 ----------
bobryt ..zapraszam do pomocy...