weron, zgadza sie ale to nie są postojówki tylko normalne światła wtedy sie świecą, misiek te rozwiązanie z fiata tez nie działaja
weron, zgadza sie ale to nie są postojówki tylko normalne światła wtedy sie świecą, misiek te rozwiązanie z fiata tez nie działaja
Jimmy_69 ma rację, to o czym pisze Weron to funkcja 'coming home'. Jest o tym chyba w instrukcji.
Wie ktoś coś o tej opcji 'coming home' po wciśnięciu długich? u mnie to samo ale nigdy nie czekałem na zgaśnięcie tych świateł stąd podpinam się pod pytanie. U mnie w AR z 2004 z radiem jest to samo po wyłączeniu silnika. Najwyraźniej standard.
---------- Post added at 20:13 ---------- Previous post was at 20:12 ----------
Wie ktoś coś o tej opcji 'coming home' po wciśnięciu długich? u mnie to samo ale nigdy nie czekałem na zgaśnięcie tych świateł i podpinam się pod pytanie. U mnie w AR z 2004 z radiem jest to samo po wyłączeniu silnika. Najwyraźniej standard.
Ok, opcja nazywa się 'follow me home'. A poniżej cytat z instrukcji:
Zadaniem urządzenia jest oświetlenie w określonym czasie, przestrzeni przed samochodem. Można go włączyć gdy kluczyk w wyłączniku zapłonu obrócony zostanie
w położenie STOP lub wyjęty, przez pociągnięcie lewej dźwigni w stronę kierownicy. Funkcja ta zostaje uruchomiona, gdy przesunie się dźwignię w ciągu 2 minut od wyłączenia silnika. Przy każdym pojedynczym przesunięciu dźwigni, świecenie świateł mijania i pozycyjnych zostaje przedłużone o 30 sekund (maksymalnie 3,5 minuty). Po upływie tego czasu światła wyłączą się automatycznie. Przy każdym przesunięciu dźwigni zapala się w zestawie wskaźników lampka sygnalizacyjna świateł długich.
Aby wyłączyć tą funkcję należy przesunąć dźwignię w stronę kierownicy i przytrzymać ją w tym położeniu przez co najmniej 2 sekundy.