A ja wam powiem że parujące szyby to można przeżyć ale wisząca od nich podsufitka to już masakra . 2 razy wymieniana i ciągle to samo ;( a podkreśle że klimy nie posiadała moja alfa wiec latem było ciężko
A ja wam powiem że parujące szyby to można przeżyć ale wisząca od nich podsufitka to już masakra . 2 razy wymieniana i ciągle to samo ;( a podkreśle że klimy nie posiadała moja alfa wiec latem było ciężko
Co do szyb to wydaje mi się ze trzeba do tego przywyknąć bo też starałem się coś z tym zrobić ale nic mi nie wyszło i efektu nie było... a co do podsufitki to nie uważam że jest to problem bo moja bella ma 13 lat i podsufitka oryginalna i trzyma się superale wydaje mi się że dobrym rozwiązaniem jest po prostu garażowanie alfy a szczególnie zimą. Aha co do klimy tez nie posiadam a jakoś się daje radę. co prawda tylne boczne szyby są bezużyteczne ale cóż... to są uroki
![]()
tak strasznie odpada ta podsufitka? bo naprawde nie zauwazylem tego u siebie a wrecz przeciwnie bardzo sztywno i mocno sie trzyma...
tak tak TS wersja full bajeraA tak na powaznie to mam chyba powod zeby sie martwic. no wiecie napisalem ze to nie problem bo u mnie tak jest ale potem poczytalem i duzo ludzi o tym pisze...;/ troche kiszta w taki razie bo to jak w 126p. z tym ze teraz to obciach bedzie jezdzic z kijkiem od szczotki co bedzie podtrzymywal
ale to jednak garazowanie to dobry pomysl jest. zawsze to troche lepiej oczywiscie garaz nieogrzewany. bo ogrzewany to pomylka jakas na zimie.
Garaż nieogrzewany to według mnie pomyłka, cała wilgoć zostaje z samochodem w garażu i nie ma gdzie "uciec" i zaczynaja sie początki rdzy...
Może nie tyle co garaż ogrzewany a z dobrą wentylacją żeby wyciagac wilgoć z garażu
a co do podsufitki, to w mojej 145 '95 rok wszystko sie trzyma![]()
no wlasnie mi tez sie trzyma super. garaz z dobra wentylacja ale nie ogrzewany wedlug mnie. Ale to kazdy ma swoje podajscie.
Co do podsufitki to odpada jak się za duzo figli w samochodzie robi i sie ciagle o podusfitke stuka![]()
troche przyswintuszylem![]()
grunt ze sie trzyma![]()