hehe ... przynajmniej moge sie posmiac![]()
hehe ... przynajmniej moge sie posmiac![]()
karsto...daj prezesowi spokuj ma racje ...KUBICA jest najlepszy [ale w chorowaniu]...jak chcecie zobaczyć super polskiego kierowce ..to GIERMAZIAK według mnie jest ok....SUPER PORSCHE CAPtam występuje
nie kłucić się matoły!
ale kto sie klucito prezes zamiast dawac dobry przyklad wyciaga co chwile na wierzch Vettela i Kubice.... mam nadzieje ze kubica wroci i bedzie mistrzem swiata ale w chwili obecnej nie ma takich szans i w Renault raczej tego nie osiagnie...a co do giermaziaka to racja radzis sobie .... 3 miejsce w mistrzostwach Porsche SuperCup a do ostatniego wysciugu byl 2
i ma juz za soba test w bolidzie GP 2 wiec w przyszlosci kto wie moze bedzie 2 polakow w F1
a ty miales sprzedawac samochod gdzie go wystawiles ?
jeszcze nigdziea co myslales ze juz sie nie pojawie na lotnisku
??
on chce aby jego ktoś kupił ...ale niewiem ile dopłcić czeba ..aby sie chentni na niego znależli.....a ty prezes to klapki z oczu zdejmij .bo KUBICA i przyszły sezon bendzie chorował.....narazie jest po nim ...ale niech wraca jak najszybciej do zdrowia
no popatrz nastepny niemiec sie znalazl wroci ty sie nie boj
zarabisnie nie chce sprzedawac anka tez nie... tylko wczesniej czy pozniej chyba nie bedzie wyjscachociaz mam nadzieje caly czas ze moze jakos uda sie zatrzymac autko... ale to sie okaze
![]()