przeplywomierz to jest pierwsze co mi sie wydaje. odpenij i zobacz jak auto bedzie chodzic. ale wydaje mi sie ze to jest problem. jak cos to mozemy sie spotkac i zobaczymy co jest nie tak.
przeplywomierz to jest pierwsze co mi sie wydaje. odpenij i zobacz jak auto bedzie chodzic. ale wydaje mi sie ze to jest problem. jak cos to mozemy sie spotkac i zobaczymy co jest nie tak.
Witam Dchedogi no ostatnio odpinałem przepływomierz no i jak dla mnie bez zmian oprócz tego że marchewka się zaświeciła ale mam też stary przepływomierz co gościu wymieniał i powiem Ci że jak podmieniłem to troszkę tak jak by lepiej na tej starej co gość miał a spotkać no to możemy się chętnie może coś Ci przyjdzie do głowy jak zerkniesz . To kiedy masz czas żeby się umówić ?? Pozdrawiam.
widze chłopaki ze działacie,mnie tez dawno tu nie było,Dchedogi,czy to ty byłeś pod bankomatem ing w niedziele,zatrybiłem po czerwonej 166
![]()
Odrazu spota ze zrobcieLOtek pierdpoło mam dla Ciebie wizytówki od Kamila bo ja bylem na spocie w Chorzowie a nie to co inni wola sie po kinach wozic zamiast na spoty wielcy alfaholicy
![]()
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
bo tak a jak sie cos dzieje to Preston niby pracuje na nockia do Chorzowa to jezdzisz
na jakies grile
a tak to nie masz czasu .
![]()
ten bankomat coś bardzo mnie nie lubi ostatnio ,karty wciąga ,kasy nie daje...
Preston cisza ma byćco to za krzyczenie mi tu na forum
wiem że masz bo wiem że byłeś. Przy najbliższej okazji sobie odbiorę i ureguluje $$$
a na następnego większego spota też jadę
![]()
Witam Dchedogi . sory że nie odpisałem wczoraj ale miałem sporo roboty w pracy i nawet nie dałem rady wejść na forum. Jak by co to daj znać kiedy znow miał byś chwile czasu .Albo napisz mi esa 792540696. Pozdrawiam.
A co z wasza sobota robicie u siebie spota???
Wpadł bym do was ale mam na popołudnie Bałahahah
Strasznie mi przykro z tego momentu ojojojoj
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011