pozdr. dla kolegi ze 166 jadacego od zakopanego oraz kolege na ramkach klubowych w 156 rowniez jadacy od zakopca raczki byly pozdr.
pozdr. dla kolegi ze 166 jadacego od zakopanego oraz kolege na ramkach klubowych w 156 rowniez jadacy od zakopca raczki byly pozdr.
Pozdrawiam oramkowaną czerwoną 147 SK... zaparkowaną w Tychach na Grota-Roweckiego, widzianą koło 10 rano
A ja pozdrawiam czarne MiTo i chyba kierowniczkę, która dzielnie siedziała mi na zderzaku w stronę Zawiercia![]()
Oraz 145, 147, 156 jadących od Zawiercia w stronę Siewierza ok 10 rano !
A dzisiaj pozdrawiam ciemną 147 widzianą w Porębie k. Zawiercia , kolega łapkę uniósł, a ja za późno zczaiłemRejestracje chybs SC ...
![]()
Ostatnio edytowane przez K@rdi4N ; 15-11-2011 o 15:05
Alfa Romeo 156 Arcydzieło Designu - Czasopismo "MOTOR"
pozdro dla Ujka - widzianego dziś na parkingu przy silesii![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
pozdro dla czarnej oramkowanej 156 SW widzianą dziś ok godz 14 na ul Kosmonautów wjeżdżała na parking obok kościoła
Dzięki i też pozdrawiam chociaż nie zauważyłempozdro dla czarnej oramkowanej 156 SW widzianą dziś ok godz 14 na ul Kosmonautów wjeżdżała na parking obok kościoła![]()
Ja pozdrawiam kierowcę 145 - bliźniaczki mojej alfy :0 identyczny kolorek jeszcze na czarnych blachach widziana 2 dni temu w Bielsku w okolicy Urzedu Pracy.
Pozdrowienia dla czarnej oramkowanej 147 na blachach SZ... widzianej na "czwórce" między Krakiem a Wieliczką - pomrugane/odmrugane![]()
Pozdrawiam kierownika poliftowej alfy 166 widzianego dzisiaj koło 14 przed cieszynem - łapki były
---------- Post added at 23:52 ---------- Previous post was at 23:51 ----------
baton
- Nie Ciebie czasem widuję w Cieszynie?
---------- Post added 17-11-2011 at 00:00 ---------- Previous post was 16-11-2011 at 23:52 ----------
Widzisz, tyle widujesz AR po cieszynie, tyle nas tu jest a ja nie miałem okazji nikogo spotkać mimo tego, że pracuję w cieszynie. Jedynie 1 który nawet pomacha i zawsze jedzie od strony polifarbu![]()
Pozdrawiam włascicieli 2 czarnych 156 zaparkowanych w Cieszynie na końcu ul. Skrajnej oraz kierownika czarnej 159 spotkanego po godz.15-tej przy wylocie z Cieszyna.