iCAtronic - Elektronika samochodowa.
Odczytywanie Mastercode z Navi Connect+, bezpieczna aktualizacja oprogramowania oraz naprawa nawigacji po nieudanej aktualizacji.
http://www.icatronic.pl
Hehe pełna inwigilacja, a świat mały...
Oczywiście że miałem wcześniej WRXa![]()
[QUOTE=Abidibi1509;701065]To jeden z tych samochodów, który wieczorem, kiedy go już zaparkujecie, każe wam się odwrócić, żeby jeszcze raz, zanim wejdziecie do domu, spojrzeć na niego.
Czytaj więcej: http://www.forum.alfaholicy.org/159_...#ixzz1ebkXvHxb
Po kupnie wymarzonej 159 mam taki odruch. Myślałem że to objaw choroby psychicznej. Ale widzę że jest nas wielu .... więc na pewno jest to oznaka normalności. Jadąc niedawno przez Olsztyn, moja nastoletnia córka skwitowała spojrzenia oglądających się za Alfą ludzi "wiemy, wiemy że jest śliczna"
przypominacie sobie taki odcinek Top Gear, nie pamiętam który to sezon, chyba 8-9, gdzie mieli za zadanie kupić klasyczną alfę i dojechac nią na konkurs piekności?![]()
Ubezpieczyciel jak robił zdięcia mojej Alfie też tak stwierdził. Nawet się złapałem na tym iż kobieta którą wiozłem, mająca 60 na karku, stwierdziła iż piękny samochód tylko czasami coś pika - na 115 jest ustawiona informacja o przekroczeniu prędkości. Acha i pytała jaki silnik, moc itd
![]()
Ostatnio miałem jeszcze ciekawszą sytuację. Pojechałem na cargo w Warszawie a dokładnie na parking obok lotniska okęcie, żeby obejrzeć startujące samoloty. Wracając zatrzymał mnie patrol policji, który stał na ulicy. Policjant wziął dokumenty i poszedł do radiowozu. Wraca po 15 minutach i zaczynamy:
Ja: Wszystko w porządku?
Policjant: Tak, przepraszam, że tak długo ale system nam się zawiesił
Policjant: Ile to jest 88 kW? - (oddając jednocześnie dowód)
Ja: 120 koni, tak wiem, że trochę mało...
Policjant: aha - (zrobił dwa kroki do tyłu, obejrzeł samochód, podszedł znowu do szyby)
Policjant: piękny samochód, proszę jechać![]()
Jako, że ja i moi znajomi od wielu lat jeździmy (ja jeździłem ) Audi i VW, kupując 159 wzbudziłem niemałą sensację
Po zakupie rozpoczęa się sesja oglądania
Jeden z kolegów stwierdził:
Jak zobaczę na drodze ten przód z naprzeciwka to uciekam do rowu![]()