[quote="currahee"]to cos co nazywasz"grillem"niestety nim nie jest(ani tez innym przyzadem gastronomicznym)to cos to SCUDETTONapisał 145Q
![]()
[quote="currahee"]to cos co nazywasz"grillem"niestety nim nie jest(ani tez innym przyzadem gastronomicznym)to cos to SCUDETTONapisał 145Q
![]()
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.
Muląca klima może być i w 2.0. Tak było w crv - coś skiepszczone ze sterowaniem.
Bo na przykład w subaru (inna sprawa, ze 2.2) silnikowi nie robiło to różnicy czy klima chodziła czy nie. A moce porównywalne były. W mojej 1.6 jest lepiej jeżeli chodzi o pracę z klimą niż miałem w crv.
Co do urody - przed czy po liftingu - sprawa bardzo indywidualna.
Na twoim miejscu poszukałbym jednak droższego samochodu - mimo wszystko cena ma tu związek ze stanem. Widziałem alfy w rajchu po 700 euro za '99 z opisem Top zustand z tym, ze ja bym go na części nie chciał. Do dziś mam wydrukowaną tą ofertę.
Nie wiem, czy dobrze celujesz z silnikiem. 2.0, lubi wypić a i OC będzie wyższe.
Może nie koncentruj się na szczegółach - przed czy po lifcie a poszukaj oferty z maksymalnym wyposażeniem, z rachunkami.
Rozrząd czy hamulce sobie naprawisz, ale poduszek nie dołożysz.
I pamiętaj, że zakup auta u nas w kraju to nie jest nitrogliceryna pod język.
nie będzie dziś ten, to jutro będzie lepszy inny.
Jesteś z Piotrkowa, a to nie koniec świata, jak coś znajdziesz w Łodzi, możemy razem popatrzeć. faktycznie, u Ciebie na giełdzie prędzej golf i bmw niż alfa.
Może przyjedź na giełdę w Łodzi, a nuż coś będzie.
* chamskie odzywki olewaj, włącz ignore jak by co.
145Q respekt do wuja za nowe Alfy, ale z tym juniorem to naprawde musial miec pecha, bo moja nie ma problemow z dynamiczna jazda przy wlaczonej klimie :O
Panowie troszkę kultury,bo polecą ostrzeżenia.
? liczba mnoga?Napisał grzelutek
I przy okazji - fajny kolorek na zdjęciu tej 155. To jest wiśnia?
W kolorniku Alfy to 195A - takie bordo/wiśnia metalik.Napisał J@rek
Suuuper kolorek.Napisał grzelutek
Moja bida czarnai nie sądzę by się dało to zmienic
![]()
Oczywiście o gustach nie dyskutuję...
Każdemu może podobać się co innego...
Np. mnie nie podoba się deska rozdzielcza przed Liftingiem (chyba tym pierwszym), wtedy też materiały wykończeniowe się poprawiły... Musze zajrzeć kiedy to było... (Co ta grypa robi z ludźmi)
Do kogo piszesz? Autor wątku jest z KrakowaNapisał J@rek
.
FORZA ITALIA !
1 byl lifting