Tomek ale zeby kupic fotele to tez jest problem.Czasami lukam na allegro.A powiedz mi gdybym mial takie fotele to wystarczy tylko podpiac czy trzeba cos dopinac/dokladac??
Tomek ale zeby kupic fotele to tez jest problem.Czasami lukam na allegro.A powiedz mi gdybym mial takie fotele to wystarczy tylko podpiac czy trzeba cos dopinac/dokladac??
Podpina się im zasilanie 12V z aku na przekaźnik, załączasz go plusem od stacyjki i tyle.
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
a dla mnie to czarna magia wiec mozesz mi tak pisac![]()
W pozycjach opcji do Brery wygladało to w ten sposób :
- tapicerka skórzana
- tapicerka skórzana FRAU PIENO FIORE
- wnetrze skórzane POLTRONA FRAU + skórzana deska rozdzielcza POLTRONA FRAU
- wnetrze ze skóry FRAU z deską rozdzielczą skórzaną
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 2.0 TFSI MTM (2009 -2014)
BMW 528i F10 ( 2014 - 2019 )
BMW 540i G30 ( 2019 -
Lewostronnym powolno jeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
ja mam beżowa skórę z podgrzewaniem, ale nie zamieniłbym jej w życiu na szmacianą, tym bardziej, że mam 7. miesięczne dziecko. Skóra jest znacznie łatwioejsza w utrzymaniu czystości, a ta w Alfie jest bardzo dobrej jokośći - mam porównanie , bo zawsze w autach miałem skórę...
Ja szukałem 159 w alfatexie ale jak raz przypadkiem pojechałem oglądać jedną w skórze to zmieniłem zdanie.
Mam w 156 szarą skórę i przy przebiegu 250tys km jest w stanie idealnym. Ale co 3 miesiące czyszczę i konserwuję. W 159 też mam skórę, ale beżową, bardziej miękką i łatwo przyjmującą farbę spodni jeansowych. Tę też regularnie czyszczę i konserwuję. Potwierdzam, że w lecie skóra potrafi tak parzyć, że szanowna małżonka siedzi na małym kocyku. W zimie też problem, bo zanim się nagrzeje, to minie parę minut. Ale przy dziecku, to najlepsze rozwiązanie. Nie ma żadnych śladów po soczkach, zupkach, czy chorobach lokomocyjnych, a nawet po chrupkach kukurydzianych, które gdy są rozpuszczone, to przyklejają się jak pianka montażowa.
Panowie, a jakimi dokładnie środkami czyścicie, konserwujecie skórzaną tapicerkę? Widziałem kilka specyfików w markecie, ale jakoś nie miałem do nich zaufania...
Jest już temat, a ponadto forum.kosmetykaaut