147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
co do wosku to z tego co sie dowiadywalem mozna woskowac dla jeszcze lepszego efektu.
Co do trwalosci to producent podaje:
-do 4 lat w poziomie
-do 6 lat w pionie
a do 5 lat mozna sciagac lekko podgrzewajac bez pozostawiania kleju na powloce lakierniczej![]()
ile czasu zabiera zrobieniejednego elementu, powiedzmy błotnika? i czy trzeba się mocno napiąć?![]()
Nastepna czesc wykonana - wyszlifowane wszystkie zadziory na lakierze. zdjecia wrzuce jutro
Jak wszytkao pojdzie zgodnie z planem to w piatek popoludniu powinna byc gotowa - zabieram sie za oklejanie jutro wieczorem![]()
Jak na razie moge wrzucic tylko zdjecia z telefonu, lepsze pozniej,
Tak to wygladalo w trakcie:
tak wyglada efekt finalny, z ktorego nie jestem do konca zadowoliny ale najwazniejsze ze moja pani-kierowniczka tej belli jest zadowolona:
A ze foli zostalo duzo to wpadlem na pomysl wyklejenia kolek zimowych do mojej belli:
![]()
o człowieku, wygląda superzarzuć więcej fotek
![]()
palce pewnie popazone a powiedz jak rozwiazales sprawe tylnej szyby i bocznych bo one nie sa uchylne ani wyciagalne
i kolejne pytanie jak wyglada sprawa laczenia elementow bo chyba nie robiles tego z jednego kawałka
ja ostatnio okleilem sobie panele od przyciskow i raczki bo zeszla ta guma i wygladala to marnie a teraz czarny carbon daje rade![]()