rozumiemdruga polowka tez musi wyrazic zdanie na ten temat
ok wielki szacun dla Ciebie heh wiem jak to jest bo mam podobnie
![]()
rozumiemdruga polowka tez musi wyrazic zdanie na ten temat
ok wielki szacun dla Ciebie heh wiem jak to jest bo mam podobnie
![]()
Dobra to Gostyń, Młody 25 ty musisz zdecydować gdzie i kiedy skoro to twoje miastoMają tam parking przy tym Klasztorze? Kiedyś tam byłem ale nie pozwolili wejść do podziemi
Pisać w temacie kto się jeszcze zjawi
Aha kolego chcialbys kolo klasztoru to oktez super miejsce i maja wielki parking
a do podziemi mozna wchodzic juz
( fajnie jest) w podziemiach - juz bylem kilka razy i jest co podziwiac. To teraz pomysle nad terminem i dam znac
![]()
witam witam od niedawna jestem posiadaczem alfy 156. mieszkam 7 km od gostynia. nie żałuje wyboru marki choć nie ukrywam że trochę czasu potrzebowałem by polubić tę sylwetkę. pozdrawiam
No koledzy to postaram się byćtylko teraz zależy od terminu
A to gratuluje niech ci dobrze służy![]()
kolego rowniez gratuluje wyboru i oby jak najlepiej sluzyla i byla wierna
---------- Post added at 18:47 ---------- Previous post was at 18:45 ----------
Powitac kolege z Ostrowaprzeslij kilka fotek swej Alfetty to jak beed widzial na naszych drogach to mrugne dlugimi na przywitanie ( to taki stary zwyczaj witania alfaholikow)
---------- Post added at 20:13 ---------- Previous post was at 18:47 ----------
Koledzy jesli chodzi o spot w Gostyniu to moze na poczatku grudnia?? W ktorys weekend np sobota?? Moze byc kolo klasztoru tak jak kolega Crokus zaproponowalfajne miejsce i mozna porobic mile fotki
a moze nawet sie uda zwiedzic podziemia. A Spocik moze wygladac nastepujaco: spotkanie kolo klasztoru poogladanie swoich Belli moze popstrykanie jakis milych fotek a nastepnie przejazd na rynek do jakiegos baru albo knajpki na cos cieplego moze do zjedzenia i do napicia sie jesli ktos zglodnieje ( oczywiscie jesli codzi o jakis bar czy knajpke to finansowo we wlasnym zakresie) Jesli sa chetni to napiszcie kto i ile osob to wtedy ustalimy teramin tak zeby kazdemu pasowalo bo czym wiecej tym lepiej
Co wy na to?? Jesli ktos ma inne opcje i wizje to napiszcie tez
wspolnie zorganizujemy jakis spocik tak zeby odpowiadalo kazdemu
![]()
Witaj Młody 25 kłania się Borek Wlkp
Co do spotkania to my bardzo chętnie
pozdrawiam Karolina
Ooo Powitac Borek Wlkpno to super ze jestescie chetni na spocik
To ja podam dokladny termin na poczatku przyszlego tyg ok??? poniewaz mam awarie z moja Alfetta i musze najpierw naprawic lozysko oporowe i jak zdaze to napewno podam date juz pewna ok?. Ale poczatkowy termin to moze 3 lub 10 grudzien co wy na to ?? to jest sobota.