podepnę się tutaj.
Próbował ktoś kosmetyki z tymi kredkami np. coś takiego
http://www.allegro.pl/item332262611_...ch_kredka.html
mam kilka rysek na lakierze i tak myślę czy to coś pomaga czy to tylko taki bajerek a w zasadzie nic nie daje
podepnę się tutaj.
Próbował ktoś kosmetyki z tymi kredkami np. coś takiego
http://www.allegro.pl/item332262611_...ch_kredka.html
mam kilka rysek na lakierze i tak myślę czy to coś pomaga czy to tylko taki bajerek a w zasadzie nic nie daje
ceny tam fajne mają, ale efekt naprawdę niesamowity!! lakiery 10 letnich aut wyglądają jak nowe :shock:Napisał AR_33
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Też mogę polecić te kosmetyki. W stanach można je było dość tanio kupić to sobie nie żałowaliśmy na białego Buicka. Stoswoaliśmy serie White Shine Cristal i powiem że nawet biały kolor wyglądał zajefajnie.Napisał AR_33
powiem tak z doświadczenia , najpierw dokładnie umyj auto wypułkaj z piachu itd potem dokładnie dotrzyj następnie pastą lekko ścierną TEMPO zrób całe auto a potem pasta koloryzująca czarna metalic i jest bosko![]()
właśnie brałem to pod uwagę.
Mogę dać na kosmetyk 50zł ale pod warunkiem że jak jest jakaś ryska to ją zamaskuje bo w zasadzie lakier mam ładny i jak go wypastuje pastą to też wygląda pięknie i pasta nie musi być za 50zł. A chciałem zobaczyć jak działa ta kredka bo na masce mam zadrapanie i może by to pomogło. A takie pasty woskujące itd to nie bardzo raczej.
powiem Ci że kredka to pic na wode nic nie daje...
no to wielkie dzięki za info mimo tego że nie czuję się pocieszony...Napisał Kosiar
ja mam sporo drobnych rysek i nie moge sobie z nimi dac rady pasty koloryzujace i lekkoscierna tempo daja efekt ale jednorazowy
takze chyba bedzie polerka w jakims zakladzie
dokladnie,nie ma co zalowac bo efekt jest naprawde genialny.Napisał OO__V__OO
właśnie dzisiaj pastowałem samochód i wygląda lepiej ale to tylko chwilowe rozwiązanie, no i chyba też oddam samochód do polerki a tak nawiasem ile takie coś kosztuje :?: :?:Napisał OO__V__OO
A jeszcze takie pytanie od kolegi.
Może się ktoś orientuje czy można gdzieś zregenerować lakier pod względem obtarć, konkretnie to np. jak jest przytarty lekko zderzak lub drzwi... tylko tak aby dało to efekt a nie trzeba było malować całego elementu