grzesiek czy to ty zawsze masz o sek lepsze czasy odemnie ? jeśli tak to nie przyjezdzaj![]()
![]()
grzesiek czy to ty zawsze masz o sek lepsze czasy odemnie ? jeśli tak to nie przyjezdzaj![]()
![]()
Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?
Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html
Hehe, z tego co pamiętam to takAle i tak przyjadę!!
![]()
![]()
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
mało nas!! ludzie wpisywać się![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Żeby się nie okazało, że przyjedziemy jak na Tuning Show... w 4 auta
Napisałem w tyskim temacie i w Chrzanowie, może się uda!![]()
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
1. Piter (sobota lub niedziela)
2. ayem (sobota lub niedziela)
3.aniuszka (sobota lub niedziela)
4. LIGAR ( troche zimno bedzie ale zeby nie było ze sie nie udzielam to sie wpisuje )
5. GrzesiuŻar (sobota lub niedziela) - nie byłem w tym roku jeszcze w Krk na kartach, trzeba to nadrobić
6. Kaczo ;]
7.
może, ale jak coś to w niedzielę, bo sobotę na chwilę obecną mam roboczą.
muszę to jeszcze skonsultować![]()
Ostatnio edytowane przez R.Y.D.Z.U ; 30-11-2011 o 12:25
Niedziela 11 mam wolne więc jak by to była owa niedziela (zmiana rozkładu jazdy, ehhh... najlepsze mnie ominie), to Magik+Elka
Ostatnio edytowane przez Magik ; 01-12-2011 o 16:37
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
1. Piter (sobota lub niedziela)
2. ayem (sobota lub niedziela)
3.aniuszka (sobota lub niedziela)
4. LIGAR ( troche zimno bedzie ale zeby nie było ze sie nie udzielam to sie wpisuje )
5. GrzesiuŻar (sobota lub niedziela) - nie byłem w tym roku jeszcze w Krk na kartach, trzeba to nadrobić
6. Kaczo ;]
7. Magik + Ela (niedziela)
9.
Today we are living our future memories..
Piter nie pij tylepo nr 7 jest 8
chyba że Elę liczysz jako 8
![]()
pytaliście kto jeszcze by jechał np z pracy?? ja pytałam wśród znajomych ale mają weekend pracujący więc lipa... mało nas wg mnie więc pytanie czy jest sens. znowu uprawiam czarnowidztwo ale czegoś nie rozumiem. Wszyscy się pytają kiedy spot kiedy spot a jak się rusza z konkretną propozycją to jest jak jest.
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)