Dokładnie dziura na wylot, i wgniecione nadkole - tu niestety trzeba grubszych działań ( no ale przynajmniej będzie kasa z OC sprawcy : ) )
Dokładnie dziura na wylot, i wgniecione nadkole - tu niestety trzeba grubszych działań ( no ale przynajmniej będzie kasa z OC sprawcy : ) )
Było nas trzech, każdy z nas...
+Pocieszny karawanem![]()
Powitał. Sprawy mam do was.
1. Kolega może załatwić taniej olej+filtr dobrany do auta. Potrzebuje znac: marke, model, silnik, moc i rok produkcji- on dobiera olej i filtr, robi zestawienie i przedstawia je po rabacie (zalezy od oleju i filtra). Zbieram chetnych bo im wiecej tym mniej za przesylke.
2. Chcialbym kupic kalendarz klubowy na 2012 i widze, że 156X i eMka juz się zapisali- czy mogłbym sie jakos dolaczyc i zrobilibysmy 1 paczke i podzielic koszt wysylki?jezeli ktos jeszcze chce to zapraszam
![]()
czekam na info
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
Ja bym wziął kalENDER ... ale chętnie odebrałbym kiedyś u Ciebie w pracy, czy coś, bo w środy mam problem z dotarciem na czas pod MM, a ang. nie mogę opuścić, bo mi szkoda... wole nieobecność na pt. zostawić i do domu wrócić![]()
![]()
Ew. wrzuciłbyś do furki i kiedyś byMY się zgadaŁY, hę ?
Także ja jutro się wpiszę
---------- Post added at 01:23 ---------- Previous post was at 01:09 ----------
Zapytaj: Volkswagen Romeo 147, 1.9 TDI (JTD), 100PS, 2005 - proszę o kilka propozycji - pomyślimyOd wymiany już troszkę zrobiłem i szykuję się do wymiany
---------- Post added at 01:24 ---------- Previous post was at 01:23 ----------
* TFU ! Ale zbezcześciłem naszą markę... Miał być Opel Astra ...![]()
Ale cos krotko byliscie bo o 20 juz nikogo nie bylo![]()
Jestem nietolerancyjny, prosze więc o wyrozumiałość
Ja też bym chciał ten kalendarz.
Ktoś dopisze do siebie +1 czy mam sie zapisać na liście?
Jedna przesyłka byłaby ok![]()