A ja pozdrawiam Pana który jechał dzisiaj czerwoną alfą 147 na drodze z tarnowskich gór do lublińca i z uśmiechem pomachał, niestety byłem aż tak zdziwiony tym widokiem że nie zdążyłem odmrugnąć![]()
A ja pozdrawiam Pana który jechał dzisiaj czerwoną alfą 147 na drodze z tarnowskich gór do lublińca i z uśmiechem pomachał, niestety byłem aż tak zdziwiony tym widokiem że nie zdążyłem odmrugnąć![]()
Przyznać się który mijał mnie wczoraj w kaczycach służbowym Berlingo z darmy i mi machał ?![]()
Pozdrawiam alfaholika w srebrnej 156, którego widziałem dzisiaj pod lodowiskiem w Tychach, co prawda nie byłem zmotoryzowany, ale miejsce ważne i charakterystyczne więc napisałem.
A ja pozdrawiam 147 srebrną SD stojącą często pod Pogorią w DG kiedyś stałem przed tobą i szukałem swojej Alfy![]()
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
Pozdrawiam bociana wyjezdzającego z osiedla dzisiaj ok 15awaryjki były
![]()
wiedzmaak grzecznie mi tu, ja pamiętam że mam Twoje kluczyki z auta w domunie znasz dnia ani godziny hahaha
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdrawiam błękitną 147 jadącą w stronę Chorzowa ul. Chorzowską w Katowicach dzisiaj przed 14![]()