Witajcie
Jako że nowy tydzień to i nowy temat a raczej już tylko przypomnienie - zapraszamy na czwartkowe spotknie w KEN Center o godzinie 19![]()
Witajcie
Jako że nowy tydzień to i nowy temat a raczej już tylko przypomnienie - zapraszamy na czwartkowe spotknie w KEN Center o godzinie 19![]()
racja, zupełnie mi wypadło...no nic, na ten tydzień jeszcze niech tu będzie...![]()
Marcin, może już powiesimy ten wątek jako cykliczny![]()
nie mam nic przeciw, spotkamy się po raz trzeci i już ustaliliśmy że co tydzień zatem może od następnego pon? zawiesimy jako cykliczny![]()
No właśnie, niech to już będzie tradycja![]()
wyłącznie świecka
---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 12:03 ----------
Moi Mili,
Przyszedł czas, aby nasze czwartkowe spoty stały się tradycją!Postanowiłam wobec tego zrobić z nimi porządek i zawiesiłam je w dziale Polska Centralna jako 'Czwatkowe spoty Warszawa KEN Center'. Proponuję od tej pory przenieść wszystkie nasze posty na stałe do tego działu
![]()
Mam prosbe. Czy ktos z Was, kto ma w planie pojawic sie jutro na parkingu i ma kabelek oraz lapka z odpowiednim softem, moglby wziac ze soba komplecik?
Zapalilo mi sie dzisiaj check engine i chetnie sprawdzilbym co to moze byc. Z gory dzieki za pomoc!
...napisz post w linku poniżej i odezwij się do szewiego...
http://www.forum.alfaholicy.org/pols...tml#post728129