Właśnie, kto wie, czy będziemy mieli ochotę na KFC, kawę czy lodyz tym telefonem to wiem, że żartowałeś, ale generalnie to nie jest zły pomysł
)
Właśnie, kto wie, czy będziemy mieli ochotę na KFC, kawę czy lodyz tym telefonem to wiem, że żartowałeś, ale generalnie to nie jest zły pomysł
)
Super Marcin, bardzo się cieszęJa też postaram się dotrzeć...
![]()
własnie, w pierwszym poście jeszcze Panie należy uwzględnić i serdecznie zaprosić...![]()
każdy swoje zabawki przynosi? czy basen z piłkami?LOL
Marcin, ja zawsze Panie bardzo serdecznie witam i zapraszamale 1. post jest skierowany zarówno do Pań, jak i do Panów - staram się nikogo nie urazić i nikogo nie wyróżniać (niezależnie od płci, wyznania, koloru skóry
), szczególnie, że jestem jednak kobietą...
---------- Post added at 14:54 ---------- Previous post was at 14:52 ----------
myślę, że basen z piłkami to świetny pomysł, ale jeśli ktoś jest przywiązany bardzo do jakiejś zabawki, to niech przynosi![]()
...chodzi o to że Panie zasługują na szczególne wyróżnienie...tak myślę
![]()
Ależ Marcin, ja naprawdę doceniam Twoją szarmanckośćzawsze sądziłam, że to nie ja, nieśmiała dziewczynka, powinnam zakładać ten stały temat, tylko Ty
Cóż stało się inaczej, w końcu ja to zrobiłam, ale myślę, że Tobie, jako przedstawicielowi płci męskiej, wypada w tej sytuacji zachęcić Panie do udziału w naszych spotach (podobnie jak pozostałym Panom)
![]()