Siemka.
Dziś przydażyła mi się smutna przygoda;/
Pojechałem moją Bellą do sklepu ,wszystko było ok (tylko stała tydzien w garazu nieruszana bo padało a nie chciałem jej brudzić xD)
po wyjsciu ze sklepu odpalilem auto,wciskam sprzęgło a tu nie moge wg biegu wbić ;/
Do domu dojechałem bo wbiłem na wyłącznonym silniku 2 i jakos dało rade,czasami mogłem normalnie zmienic bieg w czasie jazdy a czasami nic ;/ z biegu na luz wchodzi mi bez problemu ale potem wbić bieg to tragedia :/
Bedał chodził mi twardo zawsze,a teraz do połowy wchodzi bez oporu ( a wychodzi bardzo powoli) a od połowy do konca z bardzo lekkim oporem ;/
Powiedzcie mi jakie jest sprzęgło w AR 147 FL 1.9 Jtdm ? na linke czy hydrauliczne? bo wydaje mi się że jak na linke to linka mogła strzelić;/
Czekam na porady i pomoc.
Z góry dzięki,
Pozdrawiam.
ps.Zapomniałem dodać: jak już mam wbity bieg i naciskam sprzęgło to auto normalnie się zatrzymuje,ale nie do końca,tak jak by jechało na pół sprzęgle-lekko sie toczy,ale jak zwalniam sprzęgło to normalnie rusza,ale potem nie da sie zmienic biegu w 99% (czasami wejdzie ale to pewnie na fuksie trafi w obroty)