ja się pisze zwłaszcza że jestem w okolicach wrocławia ale niestety nie alfą i mogę podjechać bez problemu.
ja się pisze zwłaszcza że jestem w okolicach wrocławia ale niestety nie alfą i mogę podjechać bez problemu.
jestem ZA jakąś wycieczką, ale... w zwykły dzień tygodnia ( środa ) to wątpię, że będzie dużo chętnych...
Można się przejechać np. w sobotę, niedzielę, jakoś w południe, żeby tam trochę pobyć i wrócić o normalnej godzinie... takie moje zdanie.
Myślę, że jeśli byśmy się zdecydowali i konkretnie ustalili termin to chyba koledzy by zmienili termin.
Można też się pokusić o odwiedzenie bydgoszczy i pokrewnego klubu "Squadra Corse"
Ja do wrocławia nie jade bo sie znów będą smiali z mojej tęczowej 147 !
a tak na serio - mi z DZL bylo pozno jezdzic do DW i pozniej wracac - a do PZN to jeszcze dalej ;/
147 powodów do zadowolenia
na 19 jest gorzej dojechać-korki ale łatwiej wrócić późnym wieczorem
to luzna rozmowa narazie. bede probowal ustawic to spotkanie na jakis wekend i moze sie zgodzaco do bydgoszczy tez jestem za zastanawiam sie jeszcze nad koninem. tylko mam prozbe temat z bydgoszcza zeby zabral ktos na siebie bo wszystkiego sam nieogarne
---------- Post added at 20:59 ---------- Previous post was at 20:57 ----------
dazymy do tego zeby nawiazac stale kontakty z najblizszymi klubami i organizowac co pewien czas wieksze spotkania z czasem moze uda sie w poznaniu lub okolicach zrobic coroczny spot zapisany w kalendazu klubowym![]()
alfa 145 1.4 boxer - byla
alfa 155 2.0 ts 16v - byla
alfa 164 2.0 v6 tb - jest
No CimaPomysł całkiem GIT
![]()
Cima, co do Bydgoszczy to mogę się tym zająć ... jestem na tamtym forum zalogowany i ostatnio nawet organizowałem spota u mnie na wsi![]()
"Zarząd" się zjawił, też jest otwarty, więc... będę coś tam działał![]()
to dzialaj... trzeba sie laczyc ze wszytskimiZawsze mozna raz na jakis czas jakies inne miasto odwiedzac
---------- Post added at 20:11 ---------- Previous post was at 14:06 ----------
jutro dzwonie do wrocka pogadam z kumplem jak sie uda to moze zalatwie spotkanie w jakis wekend![]()
alfa 145 1.4 boxer - byla
alfa 155 2.0 ts 16v - byla
alfa 164 2.0 v6 tb - jest
panowie - italparts ze skórzewa - ktos ma jakies opinie ?
147 powodów do zadowolenia
mattom a co potrzebujesz