jak w cycowie nie popija to wpadna do kazika jutroNapisał qdlacz007
jak w cycowie nie popija to wpadna do kazika jutroNapisał qdlacz007
no planowo mają ruszac rano ale jak będzie tgo niewie nikt.
2xIMOLA; 33 16V;164 3.0 12V ;155 V6 - było
33 16V- aktualny biały obiekt do dopieszczenia
www.LKAR.pl - Lubelski Klub Alfa Romeo
panowie jutro godz 14sta stacja cpn od strony pulaw spotkamy sie pogadamy potem przejedziemy....
grilllllllllllll kto bedzie chcial
itp
A jutro ten wyjazd z pod zamku o 12 aktualny czy odrazu w Kazimierzu się wszyscy spotkamy ?
aktualny.
Jutro mają być jakieś utrudnienia w okolicach Kazimierza:
Już jutro na trasie Nałęczów - Kazimierz Dolny (Lubelskie) kierowcy natrafią na utrudnienia. Trasa - jak poinformowała policja - przez cztery godziny będzie nieprzejezdna"Odbywać się tam będzie wyścig kolarski kobiet, w którym zdobywane punkty pozwolą na uzyskanie kwalifikacji na igrzyska w Pekinie.
W godzinach od 12 do 16 odcinek drogi wojewódzkiej 830 Nałęczów - Kazimierz Dolny będzie wyłączony z ruchu. Prosimy wszystkich, którzy zaplanowali niedzielne wyjazdy, aby w tym czasie omijali ten odcinek drogi - powiedziała Renata Laszczka-Rusek z zespołu prasowego komendy wojewódzkiej policji w Lublinie."
ale nas to raczej chyba nie dotyczy będziemy śmigać drogą nr 824
E lipa nie mieli kiedy jezdzić ;\ ja myślałem ze pojedziemy sobie tamtędy bo fajna trasa . ale nic tzeba bedzie jechać przez PUŁAWY.
Niestety muszę poinformować, że raczej się nie pojawię, gdyż moja piękność zastrajkowała i przed godziną padły jej hamulce. Raczej nie dam rady jej zrobić do jutra do 12.
Ile mam sobie liczyc droge z Radomia do Kazimierza... ?? i ten CPN gdzie on jest, na jakiej ulicy i jak do niego dojechac... pomozcie![]()
Z Radomia do Kazimierza masz jakieś 75 km,naszą grupką wyjezdzamy z Radomia o 12 spod M1 jeśli chcesz możesz do nas dołączyć,a co do cpn-u masz go na samym wlocie do Kazimierza po prawej stronie jadąc oczywiście od strony Puław