Ja byłem dopiero raz na zlocie ale, że jestem młody to jestem usprawiedliwony na następnych napewno będęJak na jeden zlot to masa nowych znajomych aaa atmosfera nie z tej ziemi
Ojjj nie piszmy już wiecej bo doczekać się nie moge
![]()
Ja byłem dopiero raz na zlocie ale, że jestem młody to jestem usprawiedliwony na następnych napewno będęJak na jeden zlot to masa nowych znajomych aaa atmosfera nie z tej ziemi
Ojjj nie piszmy już wiecej bo doczekać się nie moge
![]()
No właśnie, Alfisti to prawdziwi ludzie - świetnie powiedzianenie mają problemu z integracją... i to jest piękne
---------- Post added at 00:53 ---------- Previous post was at 00:50 ----------
No właśnie Stanleyyy, w końcu się zdecyduję bez namysłu na ten zlocik i dopiero będziei też nie będę mogła się doczekać...
A ja też już się piszę na 100%, że się zjawię w przyszłym roku na zlocie ;D Bo zawsze o tym marzyłem, a do tej pory nie było jakoś możliwości ;] Ale teraz wyryje sobie wolne w kalendarzu i heyah ;D Czekam tylko na konkretny termin i miejscePozdrawiam i do zobaczenia
![]()
Ej, to co z tym terminem i miejscem?mikołajki były wczoraj, a prezentu jak nie dali tak nie dali
![]()
Było wyjaśnione pare stron wcześniej. 6 grudnia to termin wymyślony przez kogoś, tak o. Propozycji żadnej tutaj nie było, zatem jasne jest chyba, że takowych brak.Będzie zlot ustalony, będzie wszystko jasne, to się wszyscy dowiemy.
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
A ja byłem i na najbliższy nie jadę...
Ja też jestem ciekawa, jaki jest powód, bo zastanawiam się właśnie nad udziałem w przyszłorocznym zlocie![]()
Nie no, zlot oczywiście polecam, i to bardzo, na 100% nie będziecie żałowali, widać to zresztą po zapisach, kilka dni i nie ma miejsc a ostatnio było ich koło 100.
Ja nie jadę bo chcę coś komuś udowodnić![]()