no wlasnie tez sie zastanawialem dla jakiego wozu kolega chce porzucic Brere.
no wlasnie tez sie zastanawialem dla jakiego wozu kolega chce porzucic Brere.
Nie ma bezwypadkowych, sa tylko dobrze i zle zrobioneI nie zgodze sie, ze wybor jest duzy, wg mnie wybor jest kiepski. Niecale 20 szt na allegro, z czego pare klekotów. Godna uwagi jest biala do lakierowania. Ladny kolor, mloda (2010), pakiet TI, niski przebieg, silnik 2.0 o podobnej podatnosci jak 2.4, lzejsza...
Nie rozumiem watku opon za 2, 3 tys zl. To Giulietta nie potrzebuje gum i nie zjada ich? Jeszcze mozna kupic gumy uzywane za 1/4, 1/3 tej ceny o milimetr nizsze niz nowki. A milimetr w 2.4 z 500 Nm schodzi baaardzo szybko.
Ostatnio edytowane przez Krajcok ; 10-12-2011 o 16:02
Krajcok
GT JTD Q2 Rosso Scuderia 205 PS (historia)
XKR 4.0 V8 kompressor
krajcok - to prawda, wybór jest kiepski. Ale na 99% nie będę kupował samochodu w Polsce. Wspomniana przez kogoś akcyza też mnie nie dotyczy. Wątek opon to tylko taka metafora, która miała na celu w prosty sposób zobrazować o co mi chodzi z kosztami utrzymania. Przyzwyczaiłem się do dość wysokich kosztów utrzymania motocykli i jeżeli Brerka będzie kosztować porównywalnie to ok. Ale droższych nie chce. Jak widać, zagmatwałem sprawę. opony jako opony same w sobie mnie nie interesują, chodćby je trzeba było wymieniać co sezon
tradelux - dlaczego wybrałeś akurat te Brery, które wkleiłeś? To przypadkowe linki czy zwracałeś na coś szczególną uwagę? Jedna odpada bo płócienna tapicerka, ale druga - czemu nie. Zwłaszcza, że wyposażona tak jak chce.
Krajcok
XKR 4.0 V8 kompressor
Krajcok: nigdzie nie pisalem ze wybor jest duzy, wrecz przeciwnie
ta wersja 2.0 ktora podajesz - wszystko fajnie tylko zobacz jaki chlopak ma budzet na zakup, a ile kosztuje auto z ogloszenia, ktore cytujesz
W kwocie 15 tys Euro raczej nie kupi wersji 2.0 170... Ciekaw jestem tez skad sprzedajacy wzial spalanie 5,4 w tym aucie - chyba z kosmosulub średnie pomylił z chwilowym
![]()
Ostatnio edytowane przez szewi ; 11-12-2011 o 01:53
Nie ma jej teraz na Allegro, zniknela, byl to egzemplarz po naprawie blacharskiej do lakierowania. Na pewno miescila sie w budzecie.
Widze, ze brery 2.0 maja czesto Q2. Czy 2.4 maja ja w standardzie, ze tym sie nie chwala? A moze jest niedostepna jak w GT 3.2?
Ostatnio edytowane przez Krajcok ; 11-12-2011 o 21:56
Krajcok
XKR 4.0 V8 kompressor