do września to Ty się jeszcze zastanów nad tym krokiem dobrze. To pisałem ja, przedstawiciel mogący napisać całe kompendium zaczynając od ślubów, przez asystę po rozwody![]()
![]()
do września to Ty się jeszcze zastanów nad tym krokiem dobrze. To pisałem ja, przedstawiciel mogący napisać całe kompendium zaczynając od ślubów, przez asystę po rozwody![]()
![]()
Hoho no to widze ze ladna obstawa z Myslowichehe dzieki
Myslowiczanki gora!
Mrutys - moge powiedziec to samotylko ja znam to pewnie od innej strony
![]()
Musze zobaczyc Wasza oferte
masz jakies zdjecia z alfami?
robiles jakies fotki w zamku?
Jestesmy zareczeni od ponad 3 latzyjemy na obczyznie a to jest tez dobry test dla pary
odpukac ( puk puk) nie ma mozliwosci wycofania sie!
![]()
ja to znam od każdej strony, jak nie ma możliwości? możliwość zawsze jest. kiedyś to jakaś Pani Młoda do mnie powiedziała, że nie ma wagonu jakiego nie można odczepić.
uwierz mi dosyc czesto zajmuje sie sprawami rozwodowymi i innymi aspektami prawa rodzinnegonie o tym jest temat
![]()
Co tak wszyscy chcą kolegę zniechęcić?Ja tam 3mam kciuki mocno i życzę szczęścia przyszłej młodej parze
A jak w tym czasie będę dostępny to może i sam się podczepię z moją Alfinką do obstawy ;P
no jak oczywiście nie wypadnie mi wtedy sesja poprawkowa (zawsze trzeba się ubezpieczyć na taką ewentualność) i jak nic innego nie stanie na drodze to oczywiście podjadę
![]()
Ja jestem z okolic Wieliczki więc podjadę zapewne![]()