Kiler_911 ; musisz zrobić tutorial. Kartofelek wygląda jakby był tam zawsze.
A ja wymieniłem bendix, bieżnie i tulejki w rozruszniku. Teraz to nie słychać kiedy odpalam.
Chwila zabawy, a ile radości.
Kiler_911 ; musisz zrobić tutorial. Kartofelek wygląda jakby był tam zawsze.
A ja wymieniłem bendix, bieżnie i tulejki w rozruszniku. Teraz to nie słychać kiedy odpalam.
Chwila zabawy, a ile radości.
Jędrność kartofla myślę, że mieściła się zdecydowanie w normachjednakże na jutro postaram się poszukać w kuchni nowego bo na dłuższą trasę ten obruszany może być nie do końca wygodny
plusem niezaprzeczalnym jest to, że mam stały dostęp do nowych, niezużytych 'gałek'
heh lepiej się sprawdzają jako część Alfy niż jako posiłek - podczas gotowania zauważyłem, że jedne są jeszcze twarde a inne zaczynają się rozlatywać - ewidentny minus w kwestii przydatności do spożycia
![]()
-> Jadąc Alfą, czujesz jakby Twoją duszę lizali aniołowie <-
--- 148,7 KM @ 4200 obr/min ---
--- 331,2 Nm @ 2165 obr/min ---
www.cinsoft.pl
Wreszcie wymieniłem silniczek zamka pasażera, centralny działa z pilotauufff.
Ostatnio edytowane przez kosa64 ; 11-12-2011 o 00:52
W sumie w większości sugerowałem się tym, że w innym poście do naszych silników dokładnie ten model polecałesPan w sklepie otworzył katalog Centry i powiedział że dedykowany do mojego modelu jest właśnie CA770 więc bajka
Super kręci, aż miło się słucha
Cena jaką dałem za nową baterię to 370zł z oddaniem starej
Akurat Centę Futurę mam sprawdzoną na innych 2 autach więc brałem ze wahania;D
Ostatnio edytowane przez odrobina156 ; 11-12-2011 o 01:11
Kartofel ???
I jest eco !!!!!
Moja Bella znowu ze mnie zdarła kasę ale za to przegląd poszedł bez zająknięcia, zero uwag ze strony diagnosty. I jeszcze się głupkowato dziwił że Alfa i wszystko w pełni sprawne![]()
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
ja tez Bartek byłem niedawno na przeglądzie i tez z taka głupia uwaga się zetknąłem ze alfa i ze wszystko Oki
---------- Post added at 20:39 ---------- Previous post was at 20:30 ----------
Do mojej tez troszkę dołożyłem ostatnio .... wymiana dolnego i górnego wahacza prawy paska wielorowkowego, śruby imbusowej od napinacza nigdzie nie mogłem znalesc i w ASO powiedzieli 45 zł zacisk przód prawy, i przewody przód i wymiana płynu hamulcowegohehe uffffff....... i teraz można zawirusować przy pomocy 2 alfaholików mam nadzieje ze na +++++ wyjdzie
![]()