Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Temat: Utopia

Użytkownik Rowerzysta Avatar janek
    Mieszka w
    Warszawa / Porto
    Auto
    było: 147, Giulietta, Giulia, Spider '85 jest Tonale '24

Domyślnie

Cytat Napisał radosuaf Zobacz post
    Ojejku, są jednak tacy! Ja w mojej dodatkowo nie piję .
    Też się do takich zaliczam, chociaż jak już czekałem na Julkę to starej 147 pozwoliłem się pobrudzić

Jola
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał janek Zobacz post
    Też się do takich zaliczam, chociaż jak już czekałem na Julkę to starej 147 pozwoliłem się pobrudzić
    To jest zrozumiałe, już uczucie przelałeś na nową Bellę Swoją drogą Juleczki są piękne... Zresztą każda AR wyzwala, przynajmniej we mnie, potrzebę niezwykłego dbania o nią

Mieszka w
    Warszawa / Porto
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Jola Zobacz post
    To jest zrozumiałe, już uczucie przelałeś na nową Bellę Swoją drogą Juleczki są piękne... Zresztą każda AR wyzwala, przynajmniej we mnie, potrzebę niezwykłego dbania o nią
    Trochę mi szkoda starej 147, ale niestety mam tylko jedno miejsce w garażu;(

Użytkownik Rowerzysta Avatar treboR L
    Mieszka w
    W-wa
    Auto
    AR Stelvio pełna opcja

Domyślnie

Kiedyś podwoziłem moich przyjaciół, a oni posadzili w mojej Julce syna z lodem w ręku - sami robiąc to samo. Moja żona widząc moją minę oraz reakcję (mamrotanie coś pod pod nosem) oświadczyła, że nie jemy w samochodzie. Zdziwienie współpasażerów było ogromne. Wniosek- to może My jesteśmy jakoś zakręceni?

Użytkownik Znawca Avatar metan
    Mieszka w
    K-ce
    Auto
    Mito 1,4 MPI

Domyślnie

Ja u siebie i jem i piję i nie jestem jakoś przewrażliwiony i staram się swobodnie korzystać z przedmiotów ale z niektórymi znajomymi (szczególnie takimi którzy nie szanują niczego) jest czasem kłopot i nie dotyczy to tylko auta. I wtedy sam sobie zadaję pytanie czy to ja jestem dziwny czy oni. Np wsiada ktoś do auta i na konsoli kładzie torbę z metalowymi okuciami od spodu i nią szura. Albo siada na czystej jasnej skórzanej kanapie, tak trochę w kucki opierając podeszwy butów na niej (nie raczymy gości "papuciami" i generalnie przynajmniej w lato chodzi się w obuwiu). O nie pilnowaniu dzieci gdy te grzebią po szufladach i przesuwają meble nie wspomnę. Ciężki temat: z jednej strony miło się spotkać z drugiej trzeba się liczyć ze stratami jak po bitwie. Czy to kolejny dylemat typu być czy mieć?

MITOholik
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał radosuaf Zobacz post
    Ojejku, są jednak tacy! Ja w mojej dodatkowo nie piję .
    Ja w swojej jeżdżę sam, żeby się z innymi nie dzielić frajdą z jazdy . Ja to jestem dopiero egoistaAlfista
    Ostatnio edytowane przez MITOholik ; 15-12-2011 o 15:08

Mieszka w
    Warszawa / Porto
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał MITOholik Zobacz post
    Ja w swojej jeżdżę sam, żeby się z innymi nie dzielić frajdą z jazdy . Ja to jestem dopiero egoistaAlfista
    Ja aż tak nie Moją starą 147 moja dziewczyna się uczyła jeździć, z zakupem Julki czekałem pół roku aż się nauczyła

Użytkownik Znawca Avatar rafter
    Mieszka w
    Pruszków
    Auto
    BMW 540i xDrive G30

Domyślnie

Cytat Napisał szewi Zobacz post
    pierwsze auto 147 wbrew opinii wszystkich potem kolejne modele AR i tak juz zostalo...przez chwile byl moment zwatpienia czy nie kupic E92/93 BMW, ale ostatecznie alfa we mnie wygrala

Styl zycia objawy wirusa kilka przykladow: auto czesto ma nadawane imie, przesadna dbalosc o czystosc w srodku i na zewnatrz, wynajdywanie pretekstow zeby nia pojezdzic, nadwrazliwosc na punkcie auta,
    To akurat potwierdzam , pamietam jak się kiedyś szewi szykował do drogi powrotnej ze zlotu Ik@ra Poznań -Warszawa , co on wtedy nie wyprawiał wokół swojej belli )
    AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
    AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
    AUDI A5 2.0 TFSI MTM (2009 -2014)
    BMW 528i F10 ( 2014 - 2019 )
    BMW 540i G30 ( 2019 -

Lewostronnym powolno jeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia