Temat: Widziany, Widziana, Widziani :D

Użytkownik Maniak resoraków Avatar shemagonish
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie
    Auto
    AR159JTDm

Domyślnie

Cytat Napisał jaremi Zobacz post
    Podziękowania za światełka od białej 159 SW, na zakręcie przy Cargillu pod Bielanami Wrocławskimi.
    Czerwona 159 SW
    piekny to byl widok gdy na tle szarych aut pojawila sie Twoja krwista bella Po bialych wlasnie te w czerwieni podobaja mi sie najbardziej.
    Pozdrawiam pozostalych widzianych dzis alfisti:
    - kierownika czarnej 147, który stał na pole position - światła na skrzyżowaniu Klecińskiej i Szwajcarskiej - były łapki
    - uroczej i jakże zdziwionej gdy machałem kierowniczki czerwonej 147, z którą jechalem kawałek Hallera ok 10
    - równie uroczej i równie zdziwionej kierowniczki czarnej Mito na Czekoladowej koło 14
    - kierownika srebrnej 166 na wlocie do wrocławia od strony kątów wrocławskich - bez reakcji na pozdrowienia
    -kierownika srebrnej 146, z którym wymieniliśmy łapki (zapomnialem gdzie to bylo )

i tych, którzy nie mogli mnie widzieć bo byli w pracy gdy przejeżdzałem obok zaparkowanych:
    - zielona 156 na Bystrzyckiej przed EBCC (często widzę w tym miejscu)
    - czarna 147 i czarna 156 w Komornikach przed GOTEC
    - czarna 147 i czarna 156 na Krzyckiej (widzę codziennie)

na koniec chciałbym pozdrowic Kierownika czarnej 159 SW z przyciemnionymi tylnymi szybkami, z którym kilka, może kilkanascie dni temu pozdrawialiśmy się i obcinaliśmy na swoje belle na Klecińskiej (Kierownik czarnej ostatecznie odbił w Szwajcarską).

ale się napozdrawiałem ))

Użytkownik Romeo Avatar Barus91
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie / Wrocław
    Auto
    BYŁO: 12xAR BĘDZIE: numer 13 :)

Domyślnie

Cytat Napisał shemagonish Zobacz post
    piekny to byl widok gdy na tle szarych aut pojawila sie Twoja krwista bella Po bialych wlasnie te w czerwieni podobaja mi sie najbardziej.
    Pozdrawiam pozostalych widzianych dzis alfisti:
    - kierownika czarnej 147, który stał na pole position - światła na skrzyżowaniu Klecińskiej i Szwajcarskiej - były łapki
    - uroczej i jakże zdziwionej gdy machałem kierowniczki czerwonej 147, z którą jechalem kawałek Hallera ok 10
    - równie uroczej i równie zdziwionej kierowniczki czarnej Mito na Czekoladowej koło 14
    - kierownika srebrnej 166 na wlocie do wrocławia od strony kątów wrocławskich - bez reakcji na pozdrowienia
    -kierownika srebrnej 146, z którym wymieniliśmy łapki (zapomnialem gdzie to bylo )

i tych, którzy nie mogli mnie widzieć bo byli w pracy gdy przejeżdzałem obok zaparkowanych:
    - zielona 156 na Bystrzyckiej przed EBCC (często widzę w tym miejscu)
    - czarna 147 i czarna 156 w Komornikach przed GOTEC
    - czarna 147 i czarna 156 na Krzyckiej (widzę codziennie)

na koniec chciałbym pozdrowic Kierownika czarnej 159 SW z przyciemnionymi tylnymi szybkami, z którym kilka, może kilkanascie dni temu pozdrawialiśmy się i obcinaliśmy na swoje belle na Klecińskiej (Kierownik czarnej ostatecznie odbił w Szwajcarską).

ale się napozdrawiałem ))
    WIEDZIAŁEM ! WIEDZIAŁEM, że jaremi pisał o Tobie Fajna ta Twoja 159 - rzuca się w oczy - bez tuningu, beznadziejnych modyfikacji...

Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie
    Auto
    AR159JTDm

Domyślnie

Cytat Napisał Barus91 Zobacz post
    Fajna ta Twoja 159 - rzuca się w oczy - bez tuningu, beznadziejnych modyfikacji...
    dzięki Barus

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Łysy0800
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2002r.

Domyślnie

Cytat Napisał Barus91 Zobacz post
    A ja po 16.00 mijałem żonkę Łukasza- ŁYSEGO

DZA DZA DZA - cha cha cha

Pozdrawiam
    I żona też pozdrawiam Widziała dziś Ciebie i jeszcze kogoś. Jednej osobie zdążyła odmachnąć (chyba Tobie), drugiej już nie, bo wchodziła ostro w zakręt

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    6

Domyślnie

Zjeździłem całe Włochy, ale białą 159 widziałem pierwszy raz. Tak mnie zamurowało, że nie zdążyłem zrzucić rękę na dźwignię świateł. Swoją drogą to nie miałem chyba szansy, bo mieliśmy niezłe prędkości na tym zakręcie

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Olaf3276
    Mieszka w
    Legnica
    Auto
    145 1.6 TS a jednak jest dalej :), g 1.4 MA

Domyślnie

A ja pozdrawiam kierownika czerwonej 147 DW 819 widzianej dziś rano pod Borkiem Ramka z tyłu była
    145 1.6TS a jednak dalej jest
    AR G. 1.4 MA

madtoc
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Karola1984 Zobacz post
    [Załącznik 41650QUOTE=gcredhot18;734027]dziś w jednym z supermarketów w dziale "dla dzieci" widziana piekna bella-niestety chyba uszkodzona Załącznik 41625

no takie bzdury wpajać dzieciom od najmniejszych lat...nie dziwota,ze co drugi jak dorośnie bedzie jeździł golfem
    Czasami tak bywa DEJA VU( gdzieś to widziałam)[/QUOTE]

mam podobnego fotosa jak go znajdę to załączę, moja taki numer mi wyciela w dniu kupna - Baruś widział zresztą wtedy się poznaliśmy... szczegół taki że miała lekki dzwonik na przodzie (przelecieliśmy z Pępowa... cały Wrocek - miasto też), ale za Wrocławiem zaniemogły opony, a zapas był tylko jeden. o 3:00 nad ranem daliśmy sobie spokój i zostawiliśmy ja w Radzikowie pod kościołem, rano do Kamieńca laweta i sąsiedzi w oknach co te Toczki znowu za Italiańca przytargali heheh piękne czasy - spontan na maksa

Użytkownik Rowerzysta Avatar Manieq
    Mieszka w
    SS
    Auto
    166 2.4 Collezione

Domyślnie

shemagonish ty czasem do Vibry/Gotka/VoestAlp or so nie jeździsz? ja pamiętam białą 159 jak tam pracowałem ,nawet raz ciebie puściłemXD jakieś pół roku temu , jeśli to ty oczywiście, bo białą 9 pamiętam bdb , koło 3ioV/G/V a tak btw Komorniki Komornikami ale to bym podciągnął pod ŚŚ jak by nie było biała 159 zostaje w pamięci tym bardziej ,że w ŚŚ jej nie widywałem.

Ostatnio edytowane przez Manieq ; 15-12-2011 o 18:16

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Olaf3276
    Mieszka w
    Legnica
    Auto
    145 1.6 TS a jednak jest dalej :), g 1.4 MA

Domyślnie

Biała Julka na sudeckiej we Wrocku około 15:20. Pozdro
    145 1.6TS a jednak dalej jest
    AR G. 1.4 MA

Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie
    Auto
    AR159JTDm

Domyślnie

Cytat Napisał Manieq Zobacz post
    shemagonish ty czasem do Vibry/Gotka/VoestAlp or so nie jeździsz? ja pamiętam białą 159 jak tam pracowałem ,nawet raz ciebie puściłemXD jakieś pół roku temu , jeśli to ty oczywiście, bo białą 9 pamiętam bdb , koło 3ioV/G/V a tak btw Komorniki Komornikami ale to bym podciągnoł pod ŚŚ jak by nie było biała 159 zostaje w pamięci tym bardziej ,że w ŚŚ jej nie widywałem.

jezdze, jestem tam dosyc czesto, conajmniej raz w miesiacu wiec pewnie sie widzielismy pozdrowienia

---------- Post added at 16:54 ---------- Previous post was at 16:48 ----------

Cytat Napisał jaremi Zobacz post
    Zjeździłem całe Włochy, ale białą 159 widziałem pierwszy raz.
    bo to taki biały kruk jest ale stoi obecnie przed ADF biala 159 w sedanie wiec pewnie niedlugo zasili szeregi kierowcow wrazliwych na piekno aut

Tak mnie zamurowało, że nie zdążyłem zrzucić rękę na dźwignię świateł. Swoją drogą to nie miałem chyba szansy, bo mieliśmy niezłe prędkości na tym zakręcie
    predkosc byla zacna, niemniej wiedzialem, ze reke odruchowo podniosles w pozdrowieniu. Zobacze jak bedzie w sobote z czasem, moze zabiore mlodego i wyskocze na spacer do wroclawia przywitac kolegow z Poznania, moze bedzie okazja poznac sie osobiscie

pozdrowienia