Ta jutro założą jak przyjdzie dziwna sprawa z tym autem, nie wiem już co robić przecież to nie jest auto ,tak napchane elektroniką jak inne nawet które posiadam,a każdy rozkłada ręce co może być, teraz jak odpali to mam nadzieje ,że nie zrobi mi numeru ,nie wiem jak wasze auta ,ale jeśli tak jest non top ,to zostawię ją nie niedzielne wypady hehe.Poza tym czy ktoś jest może z okolic Legnicy .
---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:29 ----------
Kolego bsq wierze w to co piszesz,chciałbym by tak było,bo tak się cieszyłem, że taki stan udało mi się nabyć.Wiedziałem ,że w każdym aucie po zakupie należy coś zrobić bo w końcu ludzie sprzedają jak coś się psuje ,tak jest w biednym społeczeństwie to nie zachód zmiana auta dla idei lub kaprysu,ale tu cały czas coś wymieniam, może ten czujnik tylko czy on spowoduje zgaśnięcie podczas jazdy auta,bo jeśli tak to wielki mój błąd podczas wymiany rozrządu ,że nie wymieniłem przy okazji.
---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:35 ----------
Kolego bsq wierze w to co piszesz,chciałbym by tak było,bo tak się cieszyłem, że taki stan udało mi się nabyć.Wiedziałem ,że w każdym aucie po zakupie należy coś zrobić bo w końcu ludzie sprzedają jak coś się psuje ,tak jest w biednym społeczeństwie to nie zachód zmiana auta dla idei lub kaprysu,ale tu cały czas coś wymieniam, może ten czujnik tylko czy on spowoduje zgaśnięcie podczas jazdy auta,bo jeśli tak to wielki mój błąd podczas wymiany rozrządu ,że nie wymieniłem przy okazji.A na pych próbowałem podczas holowania i nic,nie dało.