A jeszcze jedno jak sei sprawdzało jak mia sie system G2 czy G3 cos trzebabylo wcisnac bodajrze na ISC-ie?????????????
A jeszcze jedno jak sei sprawdzało jak mia sie system G2 czy G3 cos trzebabylo wcisnac bodajrze na ISC-ie?????????????
Wcisnąć Clima i przytrzymać prawy przycisk nawigacyjny.Napisał smuz
Ciekawe, bardzo ciekawe. Gdyby chodziło tylko o płytkę, to byśmy się zrzucili po kilka złotych na te 800zł i po sprawie. smuz by jeszcze na tym zarobił![]()
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
Tak tez pomyslałem tzn nie o moim zarobku a tanszej wersji takiej zminay,jak sie dowiedzialem chodzi tu własnie o płyte a nie o ICS-a ale Czlowiek zajmujacy sie tym udoskonala swoj wymysł tak aby dzialala indywidualnie pod kazdy ICS!!!!wiec tu nie ma mozliwosci ,no chyba ze ktos jest z Pomorza -trojmasta i zna czlowieka albo kogos dla kogo bylo to juz wykonywane i moglby nam forumowiczom pomoc,narazie czekam na zdjecia navi
witam!! wiadomo juz cos z tymi mapami???![]()
AR Cento Sessanta Sei 2,4 JTD 150 KM silver + FULL
Witam ciagle czekam na jakies info ... jedyne co wiem to cena 700-800 plus koszt mapy około 400 zl impreza dosc kosztowna ale zobaczymy co z tego wyjdzie
I co z tego wyszlo, mozna wiedziec?? :mrgreen: :mrgreen:
Temat umarł?
nic z tego nie wyjdzie temat sie w koło ciagnie i ciagnie, przez ten czas juz dawno powinna byc odpowiedź wiec nie ma na co liczyc pozdrawiam!
No Panowieee... Nie mogę....
Czy ktoś mi chce powiedziec, że navi w 166 działa pod kontrolą mobilnego windowsa???
Bo tylko tak automapę mozna uruchomic...
A jeśli koleś chce przerobi same dane map, to jest z niego niezły haker, cracker i PROGRAMISTA...
Jeśli się mylę, to sorry... Jednak zdaje mi się, że z tej przeróbki to tylko jeden wielki przekręt może wyjśc...
Jeśli kogoś obraziłem, to post do usunięcia![]()