Narazie pogoda jest SUPERRROby dalej tak bylo, dzis jade auto do klepania oddac mam nadzieje ze na niedziele bedzie
Narazie pogoda jest SUPERRROby dalej tak bylo, dzis jade auto do klepania oddac mam nadzieje ze na niedziele bedzie
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
no to można tak zrobić jak kolega mówispotkać się w krakowie a potem do ojcowa na grylla , "Adam umyj auto bo jak dziś je zobaczyłem to tragedia , moje nie lepsze
ale przed zlotem umyje"
Ja też mam w sobote 30 urodziny znajomego w Gliwicach, ale jeśli tylko będzie pogoda zjawie się choćby na jedną godzinkeNapisał robak#21
A ja do cholery znowu odpadam.Wracam do domu w ten weekend, a zapowiada się tak czadowo.
Może coś ulegnie zmianie i nie będę musiał jednak wracac...
A u mnie kicha, dzisiaj padła mi turbina, jestem wk.......ony!, nie wiem kiedy wyjadę, a tak fajnie się zapowiada. Może następnym razem?...
jak chcesz to mogę po Ciebie podjechać i Cię zabioręNapisał bizon2007
![]()
widzę że dużo ludzia więc ja biore tego grilla i może jak ktoś ma "kieszonkowego" grilla
to niech też weźmie bo mój jest mały wątpie że na tyle osób styknie
Bizon kurde... myslalem ze sobie Maserati oblukam![]()
A tak z innej beczki, czy ktoś z Was wybiera się na spota ze swoją drugą połówką i nie o flaszkę mi chodzi :wink: , bo jak przyjadę (a raczej będę) to będę z kobietką i zastanawiam się czy będzie miała z kim się ze mnie ponabijać :wink:.
Aparat wezmę, a grilla niestety nie posiadam.
Była: 145 - 1,3 Boxer
Jest: 156 - 1,9 JTD SW
ja chyba bede z druga połówka![]()