Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 45

Temat: proszę o odpowiedź na zadane pytanie

Kulka
    Gość

Domyślnie

Eee, pikero, chyba nie jesteś uczciwy w ocenie..... a ja?

Rosik
    Gość

Domyślnie

widzisz pikero, pisaliśmy pisaliśmy to nam temat przenieśli
    a tak na serio to trza pisać pisać pisać, tylko że w tym Szczecinie musi się dziać coś godnego opisywania 8)

Kulka
    Gość

Domyślnie

Kurdę, rozprasza mnie ta Bella Akwizytorka niemiłosiernie, a odkąd wstawili jej foto lali , nie mogę spokojnie dokończyć czytania ostatniego postu... ktoś ma tak samo?

marcin80
    Gość

Domyślnie

no niestety u mnie jest cos takiego, kiedy tylko dojade do tego zdjecia to moje oczy tkwia w jej oczach bo pewnie maja to cos

KUBAS
    Gość

Domyślnie

Ja tam nie widze nic szczególnego w tym zdjeciu :roll:

marcin80
    Gość

Domyślnie

Kulka koleżanko przemiła czy ty przypadkiem nie byłaś dzisiaj tj. poniedziałek ok godz 15.30 na rynku Pogodno?? Bo zauważyłem czerwoną 155 a w niej "Dama" za kierownicą jak wjeżdzała na parking i parkowała na przeciwko kwiaciarni, tak mniej więcej. Dobra więcej szczegułów nie ujawniam, bo może chcesz być anonimowa <papa>

Kulka
    Gość

Domyślnie

Przebóg!!! Rozpoznano!!!! I do tego nazwano damą!!! A czemu to kolega się nie ujawnił??? Pozdr. 8) :mrgreen:

marcin80
    Gość

Domyślnie

Kulka rozpoznana Wracałem z zakupów z rynku, do domku a mieszkam jak narazie w pobliżu to byłem spacerkiem. Zaczepiając kobietę na ulicy można dostać damską torebką a jak wiadomo zawartość takiej torebki jest tajemnicza, jak sie nie trafi na coś ciężkiego to jest fart

Kulka
    Gość

Domyślnie

Jeśli dobrze się przyjrzałeś, moja 'torebka' jest dość pokaźnych rozmiarów, a i tornister mojego Syna do małych nie należy :mrgreen: :mrgreen: I nie wykluczone, że poszłyby w ruch :wink: Żart, oczywiście. Gdybyś podszedł, przekonalibyśmy się o tym oboje Ale jestem rozpoznana i już nie mogę udawać, że mnie nie ma :wink:

marcin80
    Gość

Domyślnie

Widziałem syna kawał z niego chłopa, ledwo sie mieścił z tyłu na kanapie i to był w sumie drógi powód dla którego nie podchodziłem. Ale następnym razem zaryzykuję albo zatrzymam cie na drodze jak spotkam, a juz kilka razy mijałem Ciebie