Pozdrowienia dla ciemno szarej 166 która wyjeżdzała na swiatłach spod Kościoła na Kostuchnie oraz dla 147 czerwonej która pomykała za mną od Kostuchny do Piotrowic (niestety golfem jechałem niemachałem bo na durnia bym wyszedł ) Pozdr
Pozdrowienia dla ciemno szarej 166 która wyjeżdzała na swiatłach spod Kościoła na Kostuchnie oraz dla 147 czerwonej która pomykała za mną od Kostuchny do Piotrowic (niestety golfem jechałem niemachałem bo na durnia bym wyszedł ) Pozdr
Pozdrowienia dla srebrnej 159 na SZ.. widzianego na parkingu Lidla w Zabrzu po 16-tej. Lapki były
Pozdro dla białej 147 z czarnym dachem, dzisiaj rano koło Żywca!
Pozdrawiam GopciaALFA widziana na parkingu pod pogorią
Pozdrawiam też kolegę widzianego w gliwicach koło OSIRU politechniki (147 przed liftem).
PS. Gopcio masz zawaloną skrzynkę i nie mozna wysłac wiadomosci do Ciebie.
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
pozdrówka dla kolegi ze 155ki na SMI dzisiaj pod auchanem mikołów godzina 10rano ( za co tys ta flaszka dostoł heheh )
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
pozdrawiam czarną oramkowaną 147 KOS... mijaną dzisiaj w Brzeszczach koło Lidla - łapki były![]()
Pozdrawiam Misiaków w alfie szalejących pod makro w BBi właściciela 156 którą zatrzymali...
Ostatnio edytowane przez Darek-1989 ; 21-12-2011 o 17:15