wiesz sklep znajduje się w miejscowości Żory czyli kolo mojego rodzinnego miasta. a czemu nie mają pasować?
rozstaw pasuje i nawet ten co je wystawił pisał ze pasuje do 159.
wiesz sklep znajduje się w miejscowości Żory czyli kolo mojego rodzinnego miasta. a czemu nie mają pasować?
rozstaw pasuje i nawet ten co je wystawił pisał ze pasuje do 159.
Chodzilo koledze,ze oszpecisz to piekne auto,z naciskiem na slowo oszpecisz![]()
Może nie na wszystkie ale na inne tego typu tańsze chińczyki też radzę uważać, piszę to z własnego doświadczenia .....
Około 1,5 roku temu zakupiłem następujący model felg.......http://moto.allegro.pl/beat-mb-16-5x...984204161.html
po okresie użytkowania niecałego roku lakier zaczął się łuszczyć i odpryskiwać wygląda to teraz raczej nie ciekawie co prawda felgi posiadają jeszcze gwarancję ale nie chce mi się w to bawić bo pewnie zabiorą je na jakiś czas żeby je naprawić a ja pozbyłem się poprzednich felg stalówek bo były pogięte.....tak czy siak
wychodzę z założenia że lepiej kupić oryginalne używane w dobrym stanie niż nowe chińczyki .........
no ale jest na nie gwarancja, czyli jak by coś się działo np schodził lakier i tym podobne to do zwrotu. no ale z felami mi się nie śpieszy. aaaa właśnie fabryczne 18" AR jaką mają szerokość ?? w calach.
Zgadza się że mają gwarancję i można reklamować tylko pytanie czy na pewno chcesz kupić nowe koła za prawie 2 koła i się wk...iać że już się z nimi coś dzieję...
---------- Post added at 09:27 ---------- Previous post was at 09:22 ----------
z tego co się orientuję to szerokość to 8cali
ja mam do tego na beli założone oponki 235/45/18
---------- Post added at 09:30 ---------- Previous post was at 09:27 ----------
tu masz przykładowe koła ...http://allegro.pl/oryginal-alfa-rome...016410113.html
---------- Post added at 11:11 ---------- Previous post was at 09:30 ----------
Panowie rozwiejcie moje wątpliwości ...
np..oznaczenie nominalne ET34 jeżeli będzie mniejsze np ET32 to koło będzie bliżej zacisków a jak będzie np ET37 to koło będzie dalej czy na odwrót...
Spoko ja akurat udzielam się akurat w twoim temacie bo sam poszukują jakiś felg stalowych lub jakiś tanich alu na zimę aktualnie posiadam jak pisałem wyżej 18"z oponami 235/45/18 a mam zalegające prawie nowe zimówki 16" i szkoda ich trochę chętnie założył bym je na zimę z początkiem tygodnia założę na próbę koło
od VECTRY C op lifcie i w tedy będę dokładnie wiedział czy na pewno pasują czy nie .....bo jak szukałem po aukcjach to jednak przy wyborze jest dużo więcej w opisach do Opla ..niż do ALFY....
no te co ja kupilem od sprzedawcy Alucenter-chinskie czarne+polerka i po okresie niecalych 2 lat lakier sie zaczal luszczyc,a dbalem o kola naprawde bardzo.Nie mialy ani jednej ryski itp.Do innego auta mozna zalozyc takie felgi ale Alfe tylko oszpeca-to takie moje skromne zdanie
Ja tamte mam założone na OPEL ASTRA II więc tam wglądają całkiem nieźle a że też uważam że oszpecą Bellę to też szukam czegoś innego
oki dzięki za inne obiektywne opinie![]()