Jestem tutaj nowy. Oglądam w necie Alfy 147 i co sądzicie o tym aucie http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-1-6...C22102233.html
Będę wdzięczny za uwagi.
Jestem tutaj nowy. Oglądam w necie Alfy 147 i co sądzicie o tym aucie http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-1-6...C22102233.html
Będę wdzięczny za uwagi.
nie wierz w przebieg. te turbo rury też niczego sobie.
Ze 164 trudno się wyleczyć
Rury są imponująceSzczególnie, jak na 1.6 z LPG
Ciężko coś sensownego powiedzieć o samochodzie patrząc jedynie na zdjęcia, w dodatku takie kiepskie.
jest srebrny i to alfa 147 tak wynika z foteka co wiecej to niestety trzeba sie przejchać tak jak ja pisałem w jednym z postów jak pojechałem po igłe a wycieczke skończyłem na komisariacie ...
Na oko niezła, przebieg mało prawdopodobny (jeszcze z LPG) trzeba go zweryfikować. Rozumiem, że w tej cenie te oponki letnie na alufelgach dorzuca. Na pewno warta pojechania i obejrzenia. Cena jeszcze do zbicia trochę.
Widać że była bita w przód od strony kierowcy, patrząc po spasowaniu błotnika z maską.
Ale nie piszę tego by cię zniechęcić tylko byś zwrócił na to uwagę przy zakupie.
Zdaje sie, że tam siedzi zwykła podciśneiniowa instalka LPG zamiast sekwencji. Trochę szkoda.
Jezeli tak jest to silnik może byc przydławiony, żeby mniej palił.
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo
Dzięki Wszystkim za odpowiedzi. Byłem obejrzeć auto, ale nie ma go chwilowo, bo szef komisu nim jeździ...Ale współwłaściciel sam powiedział, że auto miało przygody blacharskie i jest w gorszym stanie niż 147-ka stojąca obok, 2001 1.6 benz 126kkm chyba ma za 11500 zł. Wsiadłem,odpaliłem, obejrzałem choć już ciemno po 16ej było. Pierwsze kroki postawione, ja już dawno a Żona dziś definitywnie się przekonała do Alfy. Teraz tylko sprzedać Punciaka i szukać czegoś krajowego w benzynie, najlepiej z woj. sląskiego. A tak a propos, gdyby ktoś słyszał o chętnym na Punto II FL 2005 to dajcie znać. Będę bardzo wdzięczny.
Obejrzałem bo wreszcie była w komisie, niestety budka pana sprzedawcy była zamknięta. Auto z zewn. prezentuje się nawet ładnie, brak jednego szczebelka na grillu a w miejscu domniemanego uderzenia od strony kierowcy, na rancie nadkola jest mały odprysk lakieru (wielkości około połowy główki pinezki) i jest tam plamka rdzy. Boki i tył wg. mnie są ok. Martwi mnie podejrzenie o tej instalce gazowej...jak to poznać,że nie ma sekwencji? Czy jest ktoś z Forum z okolicy Sosnowca i ma ochotę pojechać ze mną obejrzeć?
Zęby sprawdzić jaka to instalacja trzeba zajrzeć pod maskę. Chociaż włącznik od gazu wsakzuje na to, z eto jest zwykła instalacja. Pod maska powinno byc widać wtryski i parownik. Jak coś to zrób zdjęcie silnika przy podniesionej masce. Zobacz też gdzie ma wlew gazu. Byłoby fajnie gdyby był przy wlewie benzyny pod klapką
Obejrzyj dobrze podłogę. Szczególnie na łączeniach z progami i przy mocowaniach foteli.
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo