Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Temat: najlepsza

Użytkownik Alfista
    Mieszka w
    Gorzyczki okolice Wodzisławia Śląskiego
    Auto
    Same ALFICE

Domyślnie

sie tam przejmujecie komentarzami fanatyków vw niech se piszą, bo co innego im zostało?

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Czarny_28
    Mieszka w
    Dębica RDE - podkarpackie
    Auto
    AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.

Domyślnie

ale to my jestesmy fanatykami jak ktos tam napisal alfa rumuno hahahaha.Jak mozna nawet cos takiego wymyslic

Użytkownik Fachowiec
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Auto
    159

Domyślnie

Jak zazdroszczą to niech sobie piszą co chcą. Fanów wiadomych marek się nie przegada.

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    kuj-pom

Domyślnie

Jestem wielkim miłośnikiem Alfy, ale wydaje mi się, że potraficie tylko wyśmiewać samochody VW. Przecież wśród tych, którzy wyśmiewają alfę są także właściciele innych marek. To już drugie forum, na którym o tym co jakiś czas czytam. Czyżby kompleksy ???
    159 1.9 JTDM 150KM
    wcześniej GTV6, 147GTA,156 2.0JTS i 156 1.8TS

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Czarny_28
    Mieszka w
    Dębica RDE - podkarpackie
    Auto
    AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.

Domyślnie

ale czy ja wysmiewam VW czy inna marke??Nawet nie wspomnialem w swoich wypowiedziach o tym

Użytkownik Alfista
    Mieszka w
    Gorzyczki okolice Wodzisławia Śląskiego
    Auto
    Same ALFICE

Domyślnie

Cytat Napisał lewarek Zobacz post
    Jestem wielkim miłośnikiem Alfy, ale wydaje mi się, że potraficie tylko wyśmiewać samochody VW. Przecież wśród tych, którzy wyśmiewają alfę są także właściciele innych marek. To już drugie forum, na którym o tym co jakiś czas czytam. Czyżby kompleksy ???
    widac, kolego nie tylko my mamy kompleks małego, gdyż w tych podpisach króluje vw

Użytkownik Znawca Avatar Kali_33
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    GTV 2.0TS 1997

Domyślnie

Cytat Napisał loeb666 Zobacz post
    Witam wszystkich alfamaniaków!
    Podłączając się do tego wątku chciałem was zapytać czy może widzieliście ostatni ranking TUV w numerze 50/2011 tygodnika MOTOR. Zaskoczyła mnie na niekorzyść oczywiście bardzo niska ocena alfy 159 w przedziale samochody 2 - 3 letnie. Alfa zajęła dopiero 119 miejsce wspólnie z Peugeotem 407, a VW golf plus 4 miejsce co mnie strasznie drażni. Nie wiem czy można traktować ten wynik na poważnie
    te raporty TUV to sobie można wsadzic, jak znajde to wkleję link do fajnego artykułu na ten temat. Raport TÜV powstaje na podstawie danych zebranych podczas przeglądów technicznych w stacjach kontroli pojazdów na terenie Niemiec, więc odzwierciedla przede wszystkim dbałośc właściciela o auto a nie jakośc auta. W tym rankingu usterka w postaci spalonej żarówki jest traktowana tak samo jak awaria np. komputera sterującego, więc to ogóle nie jest miarodajne. ADAC jeszcze gorzej, swego czasu np. Toyota zapewniała klientom w Niemczech lawety żeby ich auta nie weszły do statystyk.

Użytkownik Znawca Avatar Paweł_
    Auto
    Giulietta

Domyślnie

wszystkie komentarze na klasycznych portalach typu onet czy wp mają w sobie tylko dno, no ale to normalne, większość podejrzewam komentarzy jest pisanych przez osoby które ledwo co od ziemi urosły a sie dorwały do neta

Użytkownik Świeżak Avatar loeb666
    Mieszka w
    Jaworzno
    Auto
    alfa 159 8V 09"

Domyślnie

Cytat Napisał Kali_33 Zobacz post
    te raporty TUV to sobie można wsadzic, jak znajde to wkleję link do fajnego artykułu na ten temat. Raport TÜV powstaje na podstawie danych zebranych podczas przeglądów technicznych w stacjach kontroli pojazdów na terenie Niemiec, więc odzwierciedla przede wszystkim dbałośc właściciela o auto a nie jakośc auta. W tym rankingu usterka w postaci spalonej żarówki jest traktowana tak samo jak awaria np. komputera sterującego, więc to ogóle nie jest miarodajne. ADAC jeszcze gorzej, swego czasu np. Toyota zapewniała klientom w Niemczech lawety żeby ich auta nie weszły do statystyk.
    Jeśli to co piszesz jest prawdą oznaczałoby że samochody, które są wyposażone w światła do jazdy dziennej będą mniej awaryjne od tych, które mają zwykłe żarówki Jeśli TUV bierze takie kryteria pod uwagę to faktycznie nie me co brać tych wyników zbyt poważnie

Użytkownik Ogier Avatar Nika
    Mieszka w
    Lublin/Zamość
    Auto
    Była:147 1.9 JTD 8V 115 km Jest: AR 147 FL 1,9 JTDm 16V 150km

Domyślnie

Wiadomo każda matka będzie broniła swojego dziecka. Swoje chwalą, Alfy nie znając tak naprawdę.